Від тяжких травм помeр лозівчанин: містяни вимагають справeдливого суду

У Лозовій поліціянти повідомили про підозру 26-річному молодику, який одним ударом смертельно травмував 30-річного Максима Кібалко.
За інформацією правоохоронців, інцидент трапився 19 червня. Близько 01:30 ночі порушник гостював у своєї знайомої, коли побачив в її телефоні повідомлення від невідомого чоловіка. Він вирішив з’ясувати хто це, для цього написав повідомлення, де просив зустрітись. На вулиці молодики посварились і 26-річний лозівчанин вдарив в обличчя 30-річного Максима Кібалко. Від удару чоловік впав та вдарився потилицею до асфальту. За інформацією старшого інспектора Лозівського відділу поліції Анастасії Василенко, молодика госпіталізували, а 21 червня він помер.

Про події ночі, коли Максим Кібалко отримав травми та діагноз лікарів, розповіли родичі померлого.

Батько молодика, якому оголосили про підозру у нанесенні смертельних травм, подію прокоментував так:

24 червня, близько 9 ранку, друзі родини загиблого, активісти та небайдужі містяни зібралися, щоб підтримати родичів Максима Кібалко та добитися ізоляції його кривдника. Розгляд судової справи, на якій обиратимуть міру запобіжного заходу, призначили на 14:00.

20 коментарів

  1. Называйте вещи своими именами-ночевал у своей любовницы,убил парня потому что уверен в покровительстве тестя-Жидкова-зам. мера и папы ,кооторый выкупил по протекции того же Жидкова немало земельки напротив автостанции возле Центр. Рынка и выстраивет там торговые павильоны,в итоге через полгодика все спустят по тихой воде,если молчать.

    • Твоё какое собачье дело у кого он ночевал? Или ты завидуешь, что тебе никто не даёт? За то, что он парню такую травму нанёс – пусть ответит по закону, и этот поступок я, как и многие, осуждаю! Но не нужно лезть в чужие трусы!!!!! Загляните лучше в свои, там может быть много чего более интересного!

      • Д**ик,про любовницу писали к тому ,что тесть будет покрывать зятька,который в это время был не с женой,а с любовницей. Вникай в изложенное!! А второе не “травму нанес”, а УБИЛ парня-разницу чувствуешь?-д**ик?

        • Для баранов: то, что он нанёс травму повлекшую смерть – за это он должен ответить! Точка! А то, с кем он был, с женой или любовницей, тебя и общественность это е..bать должно!

  2. Будете молчать ничего не добьётесь ,сообщайте в СМИ Харькова ,Киева и ТД ,в Лозовой толку нету .виновный должен сидеть.

    • Писал и в Харьков и в Киев,везде покрывают друг друга,если ты простой человек,нет денег и влиятельных родственников то ты никто,государство просто вытирает ноги и ему насрать.

      • Нельзя опускать руки нужно бороться дальше и надеюсь мы все добьется справедливости

  3. У нас судья посмотрите какой дом на домахе строит. …откуда деньги ?

  4. Ткаченко….

  5. Александр

    Всё куплено,Тесть сидит в мерии. Убийца с кастетом ходит. Мерия Приказала директору спорт школы выписать отличнуюю характеристику на Песиголовца.(который с давних времён там не существовал). А за кастет уже 12 лет грозит Здесь в Лозовой сват,брат одно лицо.

  6. Песиголовец Гена и его сынок Артем это два афериста продавали людям поломаные телефоны которые работали не больше недели а когда люди приходили к ним с предьявой то они посылали всех а этот у**ок Артем еще тогда стартовал м**зь е**чая. Люди обращались в ЛРДА но от туда им отписку присылали якобы Гена закон не нарушает п**ор толстый Жидков его и крышует этот п**ор Порошеновский Пусть жидков пишет в отставку тесть убийцы. ЖИДКОВУ Ганьдьба

    • Не надо Пороху лишнего приписывать. И Жидков и Песиголовцы все ЗЕкоМанда.

  7. Пономарь, Зеленский, Коба, Жидков, Жовтый это одна команда. Они ежедневно грабят и убивают Лозовчан и жителей района. Вспомните когда в очередной раз был убит новорожденный ребенок в роддоме, то Зеленский давал интервью и сказал что нарушений со стороны медработников не было. А в верховной раде Гиршвильд голосует за законы, которые диктует МВФ с вытекающим ростом тарифов и цен. Каждый может внести маленькую лепту и на выборах не проголосовать за вышеназванных.

  8. Дали 60 суток содержания под стражей. Думаю благодаря тому что собрались люди.

  9. Соболезную родным. Однако вижу странную вещь.
    Брат погибшего говорит, что Максим вызвал полицию. Почему он не вызвал скорую с номера брата сразу? С такой трамвой человека вообще с места трогать нельзя, дабы не нанести ещё больше вреда

    • Да, парня матери не вернуть, и это невосполнимая потеря, горе горькое… Именно поэтому показания потерпевшей стороны, для справедливого суда, должны быть максимально честными. Мне, как постороннему человеку, показания брата кажутся неубедительными и не до конца честными. как и его поведение во время и после конфликта.
      1. Зачем нужно было в 01.30 спускаться на разборки?
      2. С его же слов Песиголовец три раза (!) плюнул в лицо Максиму, вопрос, что делал там брат, кроме арифметики?
      3. По показаниям брата, после удара в голову Максим упал затылком на асфальт. Все тот же вопрос, что делал брат, который не смог не только защитить Максима от удара, но даже и не поддержал его от падения? Зачем нужно было заносить в квартиру Максима до приезда скорой? Кто и как его заносил?
      4. Отдельные вопросы к медицинской помощи. Все ли возможное было сделано за сутки, которые Максим провел в больнице?
      Это все, конечно, не снимает ответственности с подозреваемого, одно только хочу сказать, не смешите мои портянки, перестаньте его называть мажором и постоянно говорить о его тесте, как о каком-то крестном отце местной мафии.
      Ему 26 лет, вполне взрослая особь, чтобы самостоятельно отвечать за свои поступки.

  10. Журналіст

    Дії Песиголовця скоріше за все необхідно кваліфікувати за ст. 119 ч. 1. КК України, так як тілесні ушкодження, від яких настала смерть потерпілого, та про які говорилось в ЗМІ та соцмережах, були отримані в результаті удару головою об асфальт або іншу тверду поверхність. Скоріше за все орган досудового слідства кваліфікував дії Песиголовця за ст. 121 ч. 2 КК України, з однією метою – обрання останньому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, так як за ст. 119 такий запобіжний захід було б обрати вкрай важко, через те, що ст. 119 відноситься до категорії злочинів середньої тяжкості. Вкиди інформації про злочинну змову керівництва поліції та міста робляться з метою піару команди ЗЕ, так як ці вкиди робляться активістами цієї команди, або особами які їм співчувають. Вважаю, що орган досудового слідства збере відповідні докази вини Песиголовця, але без зайвого піару і безпідставної критики, і останнього буде притягнуто до відповідальності пов’язаної з позбавленням волі.

    • Стаття 119. Вбивство через необережність
      Вбивство, вчинене через необережність, –
      карається обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлен­ням волі на той самий строк.

      2. Вбивство двох або більше осіб, вчинене через необережність, – карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

      За своїми наслідками вбивство через необережність нічим не відрізняється від убивства, вчиненого умисно. Проте злочин, що розглядається завдяки необережній вині, свідчить про меншу суспільну небезпечність винного і всього діяння в цілому порівняно з аналогічними діями, вчиненими умисно.
      Об’єктивна сторона характеризується: 1) діянням у вигляді посягання на жит­тя іншої людини; 2) наслідком у вигляді смерті людини; 3) причинним зв’язком між зазначеним діянням та наслідком.
      Злочин вважається закінченим з моменту настання смерті людини.
      Із суб’єктивної сторони вбивство через необережність може бути вчинено вна­слідок як злочинної самовпевненості, так і злочинної недбалості. Вид необережної вини на кваліфікацію злочину, що розглядається, не впливає. Проте його встановлен­ня є необхідним для оцінки ступеня суспільної небезпечності вчиненого, а також для правильного відмежовування даного злочину від умисного вбивства і випадкового спричинення смерті.
      При вбивстві внаслідок злочинної самовпевненості винний передбачає можли­вість настання смерті іншої особи від вчинюваної ним дії (бездіяльності), але легко­важно розраховує на її відвернення. При цьому повинен мати місце розрахунок на цілком реальні, певні обставини, які, на думку винного, мають здатність відвернути настання смерті. Однак такий розрахунок виявляється легковажним. Обставинами, які, на думку винного, відвернуть настання смерті, можуть виступати його власні, особисті якості, дії інших осіб тощо. При вчиненні злочину, що розглядається, харак­терним є те, що винний впевнений у ненастанні злочинного наслідку.
      Вбивство через необережність внаслідок злочинної самовпевненості необхідно відмежовувати від вбивства з непрямим умислом, коли винний, передбачаючи мож­ливість настання смерті, свідомо її допускає. При цьому винний усвідомлює можли­вість настання смерті потерпілого в даному випадку від його поведінки, не бажаючи разом із тим злочинного наслідку або байдуже ставлячись до його настання. Про на­явність непрямого умислу свідчить, зокрема, розрахунок винного на випадковість, «навмання», а не на конкретні обставини.
      При вбивстві внаслідок злочинної недбалості винний не передбачає можливос­ті настання смерті іншої особи від вчиненого ним діяння (дії або бездіяльності), хоча повинен був і міг її передбачити, діючи з більшою обачністю.