На Лозівщині, у Єлизаветівці, одна з багатоповерхівок почала розвалюватись

На Лозівщині, у селі Єлизаветівка, один з багатоповерхових будинків почав руйнуватися. 21 серпня о пів на 1 ночі мешканці 22 будинку почули страшний гуркіт. Виявилося, що з будинку випала залізобетонна балка, яка тримала цеглу над вікном 4 поверху. 

Будинок потребує капітального ремонту близько 15 років, зауважила сільська голова Лариса Артеменко. Першочергова проблема – це покрівля, яку давно треба ремонтувати. Під час дощу у багатоповерхівці тече ледь не до 1 поверху, поскаржилися мешканці.

Лариса Артеменко зазначила, за попередніми підрахунками спеціалістів, на капітальний ремонт будинку потрібно від мільйона до 1.5 мільйона гривень. Таких грошей у сільради немає, наголосила голова. Та додала, сподівається на допомогу з області.

Взагалі у 22 будинку 40 квартир і лише у 18 – мешкають люди. Усі помешкання на останніх поверхах  пустують, адже жити там, де постійно заливає не можливо, наголошує голова сільради. У Єлизаветівці 10 багатоповерхових будинків, там ситуація краща, але і вони потребують капітальних ремонтів.