На ЛКМЗ підвели підсумки виконання колдоговору за минулий рік та погодили новий – на 2017 +vd

На Лозівському ковальсько-механічному заводі керівництво підприємства разом з працівниками підвели підсумки виконання колективного договору за минулий рік та погодили новий – на 2017. Конференцію провели  17 березня.

За 2016 рік на Лозівському ковальсько-механічному заводі  покращилася ситуація із забезпеченням працівників спецодягом. Його минулого року закупили на мільйон 725 тисяч гривень, розповів генеральний директор ЛКМЗ Василь Черномаз.

Один з позитивних моментів для заводчан – підвищення оплати праці на ЛКМЗ. Середня зарплатня нині – більше 4 тисяч гривень. З 1 січня в Україні рівень  мінімальної зарплатні підвищився до 3200 гривень, цю вимогоу  повністю виконали на ЛКМЗ, зазначив Василь Черномаз. 

Поповнюються ряди заводчан молодими спеціалістами, але для того, аби вони на довго затрималися, на підприємстві потрібно покращувати умови праці, зазначив голова профспілки ЛКМЗ Анатолій Мовчан.

Ще один  з позитивних моментів , те, що навесні цього року для працівників ЛКМЗ має запрацювати нова хімчистка, повідомив Анатолій Мовчан.

Загалом колективний договір  за минулий рік оцінили на задовільно. Керівники заводу зазначили, могли досягти кращих  результатів, але завадили фінансові труднощі . Заводчани сподіваються, що цьогоріч вдасться краще виконати колдоговір, тим більше , що зростатимуть темпи виробництва через відновлення роботи ХТЗ. 

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=XX3Lz8EBgIM&feature=youtu.be{/youtube}