У Лозовій ДАІ влаштувало облаву на жінок-водіїв, щоб подарувати квіти +vd

Ніяких штрафів — лише вітання і квіти від Державтоінспекції. Вранці 7 березня їх отримували жінки-водії на честь Міжнародного жіночого дня.

Співробітники Лозівського відділення ДАІ скинулися і купили квіти власним коштом. Поки інспектори виглядають жінок за кермом, троянди чекають в машині.

“Сьогодні в нас Державтоінспекція Лозівського МВ проводить акцію, пов’язану з 8 березня, Міжнародним жіночим днем. Збираємося дарувати квіти жінкам-водіям. Щоб вони не порушували правила дорожнього руху та їм було приємно”, – пояснює Ігор Криворотченко, інспектор Лозівського відділення ДАІ.

Перехрестя біля мерії — одне з найбільш жвавих місць. Довго чекати першу водійку інспекторам не довелося. Інспектор зупиняє жезлом машину, підходить, називає себе — і дарує троянду. Жінка за кермом — у шоці.

“Велике дякую! А я вже приготувала все. Дуже приємно! Дуже приємно, несподівано. Тільки по телевізору таке раніше бачили”, – говорить водій Наталя.

Усі зупинені жінки відзначають, що таким чином з державтоінспекторами вони спілкуються вперше. Кажуть, вид піднятого смугастого жезлу наводить лише на одну думку: “Щось порушила!” Коли ж з’ясовується причина зупинки, водійки дякують і відповідають: “Дуже приємно!”

Приємно було і самим співробітникам ДАІ, говорить інспектор Ігор Криворотченко. Тим більше, що усі 5 троянд вони роздали швидше, ніж планували.

“Не так багато у нас ще жінок-водіїв. Думали, через це затягнеться акція, а воно насправді… Вдало обрали місце. Я дивлюся, жінки, звісно, не звикли до таких акцій, поводяться неадекватно трохи, приголомшено трохи. – Може, треба частіше виходити? – Може, й так. Нехай зроблять два рази 8 березня”, – сміється інспектор.

Валерія Гецко

 

{youtube}I9ydDNKf31I{/youtube}