У Лозовій відсвяткували 25-тий День народження Збройних сил України +vd

На День Збройних сил України 6 грудня у районному Будинку культури зібралися військові, волонтери, учасники АТО,  працівники військкомату та майбутні призовники. 

 Настрій гарний, але не святковий через війну, поділився військовослужбовець Станіслав Пасічник. Він зазначив, головне, щоб найшвидше настав мир.  Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих бійців АТО.

З найкращими побажаннями до присутніх звернулися очільники району Володимир Лаптєв та Сергій Красноперов. Вони поздоровили військових з професійним святом, побажали миру та міцного здоров’я. Вітання від міського голови передавав перший віце-мер Олександр Жидков.
Своїми виступами присутніх розважали студенти ЛУКіМу. Вони заспівали народні пісні та танцювали.

На заході військових нагородили грамотами і подяками від міста та району, за сумлінне виконання службових обов’язків. З професійним святом військовослужбовців привітав заступник військового комісара Лозівського військкомату  Артем Требесов.
Міські та районні вокалісти заспівали хіти відомих українських виконавців та народні пісні. Авторські композиції прозвучали від солістів з Краснопавлівки.

         {youtube}DyHTn_FBo1s{/youtube}