Новий рік Лозова почала з новим прокурором +vd

 

23 грудня ним став харків’янин Олексій Горбік. Для нього це перший прокурорський термін за 10 років роботи у відомстві.

В органах прокуратури Олексій Горбік працює з 2001-го. Останні два роки — у Харківській обласній прокуратурі. Він очолював відділ нагляду за дотриманням законності органами внутрішніх справ під час розслідування злочинів проти життя. Тобто вбивства, викрадення, неналежне надання медичної допомоги. Цей досвід роботи Олексій Горбік вважає безцінним для роботи у Лозовій.

Нового прокурора призначили у непростий для міліції час: вже рік вона не має призначеного начальника — тільки виконуючого обов’язки. Крім того, тривають кадрові перестановки і у самому наглядовому відомстві. Підтримати його молодого очільника має новий заступник — колишній лозівський прокурор Юрій Новіков.

Окрім таких пріоритетів, як захист конституційних прав громадян, захист прав дітей та інвалідів, а також нагляд за законністю у бюджетній та земельній сферах, на 2012 рік облпрокуратура визначила нові. Це вибори та євро-2012. Крім того, Олексій Горбік обіцяє пильно стежити за тим, щоб мешканцям Лозівщини вчасно виплачували зарплатню.

Валерія Гецко

 

{flv}27_01_12_prokuror{/flv}