Анатолій Гіршфельд подарував кегичівському ліцею телевізор +vd

 

25 січня голова ради директорів АТ «УПЕК» Анатолій Гіршфельд приїхав до Кегичівки, де вручив телевізор ліцею.

Виховувати кваліфіковані кадри для промислових підприємств потрібно не з університетів, а зі старших класів школи. У цьому впевнений голова ради директорів Української промислово-енергетичної компанії  Анатолій Гіршфельд. А для нормального навчання діти повинні мати усі умови, у тому числі, і технічне оснащення класів.

Саме тому УПЕК активно допомагає навчальним закладам регіону. 25 січня керівник індустріальної групи приїхав до Кегичівки, де вручив телевізор фізико-математичному ліцею.

Зустрічаючись з учнями, Анатолій Гіршфельд підкреслив: йому приємно, що у такому невеличкому селищі існує навчальний заклад фізико-математичного спрямування. Учні саме таких шкіл стають студентами Харківського політехнічного університету, який готує кадри для індустріальної групи УПЕК.

Листа з проханням подарувати школі телевізор написали Анатолію Гіршфельду батьки 2-Б класу. Така ідея у них виникла не випадково. Цю людину у Кегичивці знають, як благодійника. Він почесний громадянин селища. Свого часу фонд «Патріот», роботу якого координував Анатолій Гіршфельд, надав Кегичівському району соціальну допомогу на 500 тисяч гривень.

Індустріальна група УПЕК, до складу якої входить Лозівський ковальсько-механічний завод, проводить активну соціальну політику і у Лозовій. У рамках підписаного між керівництвом нашого міста і ЛКМЗ договору про соціальне партнерство на цей рік вже заплановано низку заходів. Як сказав Анатолій Гіршфельд, з весни почнеться робота і по дитячим майданчикам, і по благоустрою парка, і по допомозі ЖКГ.

Інна Воробйова

 

{flv}27_01_12_fiziko{/flv}