У лозівському танцювальному шоу перемогла Вікторія Король +vd

 

28 січня у завершальному турі розважального шоу змагалися 3 найкращі пари. Вони виконали   фокстрот, контемп та самбу.

Останній тур проекту найважчий. З цим погоджуються усі фіналісти. Більше танців — більше відповідальності, а сил обмаль.

Виснаження танцівників судді помітили вже під час першого танцю — фокстроту. Учасники збивалися. Судді — організатор проекту Алла Михайлова та  хореограф «Таврійських ігор» Віталій Агофонов — вказували на помилки, але оцінки не ставили. Про це журі домовилось ще напередодні фіналу.

У контемпі пари почувалися вільніше. Тут на першому місці — душа та емоції. Журі відзначило чуттєвий виступ Вікторії Король та Андрія. Вони ніжно станцювали історію про кохання.

Самбу  — останній танець фіналістів — журі здебільшого критикувало. Учасники ж слухали та посміхалися. Вони знали, що у фіналі все вирішують глядачі.

Лозівчани голосували в антракті. Поки фіналісти чекали результати, публіку тішили учасники минулих турів. Пари показували свої найкращі номери та нові об’єднані постановки.

Колишні учасники зазначили, що виступати поза конкурсом набагато приємніше, бо не думаєш про оцінки, а повністю насолоджуєшся танцем. За час проекту новоявлені танцюристи навчилися розкутіше поводитися  на сцені, і не тільки: Лариса Москальова стала стрункішою на 8 кг, Олексія Романенка тепер упізнають на вулицях міста, а Ольга Сопоть дізналася, як за короткий термін навчити новачка танцям.

Наприкінці гала-концерту розпочалася церемонія нагородження. Третіми на шоу стали Дар’я Ключко та Вадим, другими – Євген Осипенко та Аліна, перемогу ж отримали Вікторія Король та Андрій. У цієї пари були найголосніші та найчисленніші вболівальники. Вони і подарували Вікторії та Андрію перемогу.

Вікторія Король отримала плазмовий телевізор, Євген Осипенко — фотоапарат, а Дар’ї Ключко презентували мікрохвильову піч. Хореографам проекту подарували сертифікати на придбання танцювального взуття.

Анна Скрипник

 

{flv}31_01_2012_tancu{/flv}