У Лозовій з морозами справляються +vd

 

У комунальників ситуація під контролем, освітяни влаштували канікули, а медики лікують людей від переохолоджень.

Вже більше тижня у Лозовій стоять 20-градусні морози. Ночами температура падає ще нижче. Рятувальники радять людям без гострої потреби не виходити на вулицю.

Найперше лозівські керівники разом з медиками та рятувальниками відкрили цілодобові пункти обігріву для безпритульних – це вокзал, терцентр та терапевтичне відділення міської лікарні.

Далі морози тільки сильнішали, тому  довелось відкривати додаткові місця для обігріву. Одне з таких знаходиться біля міськвиконкому. У цей намет щодня звертається до 50 людей. Їх годують, одягають та гріють працівники терценрту.

Медики кажуть, що протягом тижня люди з обмороженнями до них не потрапляли. Були лише випадки переохолодження. Лікарі наполегливо просять лозівчан бути уважнішими один до одного. У випадку, коли людина лежить на вулиці, обов’язково повідомляти про неї “швидку”.

Через низькі температури з 1 лютого  припинили заняття у лозівських школах. Дитячі садки продовжили працювати, однак кількість дітей у них зменшилась більше, ніж у половину.

Комунальна система міста морози поки що витримує. Аварійні ситуації виникають не частіше, ніж раніше. З ними справляються, утім комунальники все одно напоготові. На час морозів при міськвиконкомі створили спеціальний штаб з роботи комунальних підприємств в екстремальних умовах.

Анна Скрипник

 

{flv}03_02_2012_anomalni morozu{/flv}