У Лозовій на гарячому спіймали чоловіка, який розкрадав каналізацію +vd

28 лютого біля 28 будинку на 3 м-ні міліція затримала чоловіка, який намагався вкрасти і вивезти каналізаційні труби.

У вівторок, 28 лютого, біля 28 будинку на 3 мікрорайоні міліція затримала чоловіка, який намагався вкрасти і вивезти на автівці каналізаційні труби. Перешкодили йому мешканці будинку та водяники, які і викликали правоохоронців. Як виявилося, це була вже друга спроба затриманого вкрасти труби. У понеділок він вирізав каналізацію у підвалі 26 будинку на тому ж мікрорайоні.

 

Двох чоловіків біля одного з під’їздів 28 будинку затримали міліціянти як підозрюваних у крадіжці каналізаційних труб. За словами мешканців сусідньої п’ятиповерхівки під номером 26, такий самий автомобіль стояв у понеділок в їхньому дворі. У нього вантажили труби. У вівторок люди запримітили автівку біля 28 будинку. Лозівчани одразу про це повідомили водяників та міліціянтів.

За словами начальника дільниці внутрішньобудинкових систем КП «Лозоваводоканал» Олени Котенко, у 26 будинку вирізали близько 20 метрів труб, а в пятиповерхівці №28 – приблизно 30 метрів.

Міліціянти забрали підозрюваних до міськвідділу. Під час допиту з’ясувалося: зрізав труби 23-річний лозівчанин, раніше засуджений за пограбування. Чоловік розповів, що робив це, бо йому потрібні гроші. Для того, аби вивезти метал, підозрюваний найняв водія з автівкою. Чоловікові затриманий сказав, що труби – нібито з його квартири. За каналізацію з 26 будинку молодик отримав 600 гривень.

Як повідомили правоохоронці, на даний час автівка, якою вивозили труби, знаходиться на штрафмайданчику міськвідділу міліції.

Що загрожуватиме підозрюваному у крадіжці каналізації та водієві, буде відомо після перевірки всіх фактів працівниками карного розшуку.

Ірина Лєушканова

 

{flv}02_03_2012_kradigka trub{/flv}