У Лозівському колегіумі №2 випускний був багатий на сюрпризи +vd

У колегіумі №2 хлопці та дівчата настільки творчо підійшли до свого випускного, що проекспериментували навіть над прощальним вальсом.

Для Тетяни Мохарєвої цей випускний став подвійним святом. Як вчитель вона випускала клас, а як мати – доньку Катю. Посміхаючись, читала сама собі подяку, за гідне виховання дитини. На випускний мати витратила багато сил та грошей, але донька на це заслужила.

Катерина Мохарєва і ще 5 учениць отримали медалі. Шість медалістів у єдиному випускного класі – це рекорд для колегіуму, хвалиться директор навчального закладу Олена  Назаренко. Педагог каже, що цей випуск перенасичений лідерами та талановитими дітьми. Вони встигли і школу з відзнаками завершити і випускний підготувати, як найкраще.

Випускний вечір у колегіумі №2 був багатий на сюрпризи. Найбільше гостей здивував випускний вальс. Під чуттєву мелодію батьки вже готові були поплакати, але тут змінилася мелодія і діти виконали не повільний, а швидкий танець.

Цього вечора випускники веселилися від душі. Намагалися хоча б на вечір забути, що вже за кілька днів вони писатимуть тести, які вирішать їхню подальшу долю.

 

Анна Скрипник

 

{youtube}RT3aCDoMWQ8{/youtube}