У Лозовій відбулися четверті автоперегони на кубок Лозівського міського голови +vd

 

Крім швидкісного маневрування учасники перегонів показували свою майстерність ще й у фігурному водінні.

У перегонах брали участь 11 водіїв. Так званий “кістяк”змагань. Гонщики почали зі швидкісного маневрування. У них було дві спроби. Змагалися автомобілі у двох класах — з переднім та заднім приводом.

Новим етапом перегонів стала демонстрація учасниками швидкої їзди з елементами фігурного водіння. У цьому етапі дві автівки одночасно стартували задом з різних сторін. Журі оцінювали учасників за швидке і якісне виконання елементів. За кожну збиту фішку чи непопадання у гараж, гонщикам нараховували штрафні секунди. Учасники мали по дві спроби.

Коли всі водії показали фігурне водіння, судді підсумували бали за перший та другий етапи перегонів і визначили трійки кращих серед задньопривідного та передньопривідного класів. Ці шестеро і розіграли кубок Лозівського міського голови. За одну спробу учасникам потрібно було проїхати змійку передом і задом. Кращим став Сергій Лопатка. Йому вручили кубок.

Нагородили і трійки переможців у двох класах. У задньопривідному перше місце зайняв Сергій Лопатка. У передньопривідному — Владислав Мишанчук.

Організатори перегонів відзначили, все задумане вдалося. Негативним моментом називають лише те, що глядачів цього разу було менше ніж взимку. Наступні гонки молодіжний комітет “Лозова-Харків-карт”планує провести на день міста – 16 вересня.

Ірина Лєушканова

 

{youtube}fNbxjg_sp2M{/youtube}