Юний лозівчанин став лауреатом у Міжнародному конкурсі народної музики +vd

У конкурсі «Самородки – 2012», який проходив у Севастополі, юний акордеоніст Віктор Недвига став лауреатом 3 ступеня.

Віктор Недвига займається музикою 5 років. Кілька годин гри на акордеоні щодня, навіть під час канікул у музичній школі. Зараз хлопчику одинадцять, і окрім постійних занять на улюбленому інструменті з вчителем, Вітя час від часу грає на синтезаторі та самостійно вивчає уроки гітари. З акордеоном хлопець їздив у Донецьк та Севастополь на міжнародні конкурси юних музикантів. В обох конкурсах зайняв треті місця.

 

У кімнаті Віктора справжня міні-галерея дипломів. Кожна нагорода для хлопчика – особлива, з кожною пов’язані приємні моменти виступів на міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Серед великої кількості грамот та подяк на стіні красується і диплом фіналіста проекту «Я талановитий». Це конкурс, який проводила телекомпанія «Сігма» минулого року.

Бути впевненим у собі Віктору допомагає улюблений вчитель, Микола Сахновський. Педагог завжди підтримує свого учня і вірить у нього. Микола Сахновський говорить, що Віктор розвивається досить швидко. Грати музику, яку виконують дорослі акордеоністи хлопець не може лише за однієї причини – ще не виріс фізично, а інструмент досить важкий. Тому вчителю стає дедалі важче підбирати для хлопця відповідний його здібностям репертуар, а особливо улюблений вальс Віктора.

Олена Коваленко

 

{youtube}SVou2SUdJ_c{/youtube}