Рецепт приготування шоколадного бісквіту з кефіром та окропом в мультиварці

Шоколадний бісквіт в мультиварці на кефірі і окропі

Випічка – це той чарівний процес, коли звичні продукти перетворюються на смачні страви. І однієї з таких смакоти не можна упустити з уваги – це шоколадний бісквіт в мультиварці на кефірі і окропі. Цей десерт володіє неперевершеним смаком і ароматом, які не залишать байдужими нікого.

Для приготування цього бісквіта потрібно тільки кілька простих і доступних інгредієнтів: цукровим вершковим маслом, кефіром, яйцями, какао, борошном і окропом. Тісто, що складається з цих компонентів, м’яке і ніжне, а багата шоколадна нотка додає йому незабутній смак.

Для приготування цього бісквіта використовується мультиварка. Вона максимально спрощує процес готування – потрібно лише підігріти масло, додати в нього кефір і яйця, а потім повільно вмішувати суміш з борошном і какао. Коли тісто однорідне, його можна перелити у форму мультиварки і поставити на випікання.

Якщо ви маєте можливість додати до тіста трошки окропу – обов’язково скористайтеся нею. Вона додасть бісквіту свіжість і освіжаючий аромат. Після запуску мультиварки варто зачекати всього 40-50 хвилин і смачний шоколадний бісквіт готовий!

Пропонуємо спробувати цей солодкий десерт і насолодитися неповторним смаком шоколаду і кефіру. Готувати такий бісквіт – це справжнє задоволення, яке варто розділити з рідними і близькими. Завжди радійте смачними стравами і робіть випічку частіше!

Кондитерський лікнеп

Кондитерський лікнеп

Пропонуємо вам спробувати наш неперевершений кондитерський лікнеп. Цей дивовижний десерт з м’яким бісквітом стане справжнім лакомством для шанувальників солодощів.

Кондитерський лікнеп полягає у поєднанні шоколадного бісквіта з кефіром та цукровим сиропом. Для приготування цього десерту вам знадобиться міксер, мультиварка та декілька простих інгредієнтів.

Спочатку змішуємо яйця з цукром та вершковим маслом, додаємо кефір і готуємо однорідну суміш. Потім додаємо просіяне борошно з какао і знову перемішуємо, доки тісто не стане однорідним.

Мультиварку змащуємо олією та кладемо у неї тісто, рівномірно розподіляючи його по поверхні. Встановлюємо режим випікання і максимально прогріваємо мультиварку.

Після підігріву ставимо кришку мультиварки та випікаємо бісквіт протягом 40-50 хвилин. Готовість можна перевірити, використовуючи дерев’яний шампур або ніж. Поки бісквіт випікається, можна приготувати цукровий сироп для пропитки.

Після випікання бісквіта, з сиропом можна зверху пропитати нижню частину та прикрасити десерт шоколадною глазур’ю або порошковим цукром.

На стілі кондитерський лікнеп буде справжньою окрасою, а його смакові якості просто зачарують вас та вашу родину.

Шоколадний бісквіт в мультиварці покрокові рецепти

Шоколадний бісквіт в мультиварці покрокові рецепти

Шоколадний бісквіт в мультиварці – простий у приготуванні десерт, який задовольнить солодкий і шоколадний смак. Він може бути ідеальним варіантом для сімейного чаю або вечері.

Ось кілька кроків до приготування цього смачного бісквіта:

  1. Почнемо з підготовки інгредієнтів. За одну хвилину збийте яйця з цукром, додайте кефір і вимішайте до однорідної суміші.
  2. Додаємо вмілень, по 1 столовій ложці, кефір, зверху змащуючи корж одразу.
  3. Додайте какао й знову вмишайте все, щоб отримати однорідну суміш. Це можна зробити звичайно з міксером.
  4. Поступово додавайте борошно у суміш і знову перемішайте, щоб отримати гладке тісто без грудочок.
  5. Змастіть мультиварку маслом, а потім викладайте тісто в неї.
  6. Закрийте кришку мультиварки і встановіть її на режим випікання протягом 40-45 хвилин.
  7. Після випічки бісквіт повинен бути золотистим і готовим до подачі. Він може бути прикрашений цукровим пудрою або шматочками шоколаду зверху.

Пропонуємо спробувати цей рецепт і насолодитися самим ніжним шоколадним бісквітом!

Бісквіт з тропічними нотками

Якщо у вас є суміш з яйцями, кефіром і борошном, то маєте всі необхідні інгредієнти для приготування смачного бісквіта з тропічними нотками.

Для цього випічки спочатку випробуйте розтоплене вершкове масло додати до суміші із яйцями, цукровим піском, какао і кефіром. Потім масу з борошном обсипаємо, помішуємо, щоб отримати однорідну, легку тісто.

Ставимо бісквіт в мультиварці на якійсь відчинену випікання кришку. Зверху зверніть увагу, щоб на тісті не були крихти з муки. Максимально на декілька хвилин підігріваємо тісто кефірною сумішшю.

Випічка з мультиварки пропорційно підготовлена, можна підігріву зробіть зубчиком масла, щоб його стало мало, але цукровим шоколадом знову додаємо трохи кефіру, щоб тісто кепся разом зверху під кришку під час печіння.

Що ще може мультиварка

Що ще може мультиварка

Мультиварка – це не тільки пристрій для приготування основних страв, випічки та порційних страв. Ця універсальна кухонна техніка вміє робити багато інших корисних речей.

Наприклад, вона може розтопити масло для приготування смачного десерту. takeout_button На це не потрібно окремого посуду та використання плити або мікрохвильової печі. Просто додайте масло в мультиварку і встановіть режим розтоплювання.

Якщо ви бажаєте приготувати бісквіт в мультиварці, то це абсолютно можливо. Спочатку збираємо суміш із борошна, яєць, вершкового масла, цукровим піском. Потім додаємо окроп і кефір. Змішуємо усе з допомогою міксера до однорідної консистенції. Після цього випікаємо це тісто в мультиварці на режимі випічки.

Навіть какао можна приготувати у мультиварці. Для цього змішуємо какао з цукром і додаємо кефір або гаряче молоко. Годуємо мультиварку цією сумішшю і встановлюємо режим підігріву. За декілька хвилин ми отримаємо гарячий напій з ароматом какао.

Мультиварка може бути також корисною випічки. Зверху можна випікати солодкі смаколики, такі як пироги, пиріжки або кекси. Установіть режим випічки і налаштуйте час, а мультиварка зробить решту за вас.

Таким чином, мультиварка пропонуємо не тільки кюлінарні можливості, але й розширює коло можливих використань вже звичної кухонної техніки.