Лозівська сім’я врятувала лелеку, який постраждав від бурі у Панютиному +vd

Лелека з перебитими лапами впав у подвір’я одного з будинків. Рятувати птаха взялася родина Лагуткіних.

Лозівська сім’я врятувала від смерті лелеку, який постраждав від бурі в Панютиному. Птах впав у подвір’я одного з приватних будинків. Люди не знали, як допомогти лелеці, тому шукали хто це зможе зробити. Рятувати птаха взялася лозівська родина Лагуткіних.

 

Любов Лагуткіна розповідає, що лелека був дуже слабкий . Думали, не виживе. Але птах протримався ніч. На ранок родина викликала ветеринара. Лікарю довелося відрізати лелеці одну лапу вище суглоба.

Родина Лагуткіних навіть не думає припиняти піклуватися про лелеку. Скоріше за все, птах залишиться у них назавжди, оскільки через травму не зможе вижити у дикій природі.

Сім’я Лагуткіних настільки любить наших братів менших, що навіть домашню птицю не їсть. Та й порятунком займається не вперше. До лелеки родина прихистила і виростила совеня, який випав з гнізда.

Лагуткіни закликають й інших допомагати живим істотам. Почати пропонують з лелеки. Птаху терміново потрібний протез. Якщо комусь вдасться вигадати або зробити штучну лапу для лелеки, просимо приходити чи дзвонити до редакції. Адреса: м. Лозова, м-н 9, б 3/1. Телефон: 2-50-49.

Ірина Лєушканова

 

{youtube}xx4bDeeANF4{/youtube}