У Лозівській школі №7 замінили половину усіх вікон на пластикові

Заклад вже отримав більше 700 тисяч гривень на нові склопакети і чекає ще 4 мільйони гривень на ремонт.

У Лозівській школі №7 навчається більше 600 дітей. Щоб зробити навчання комфортнішим та підняти температуру у коридорах та класах у закладі почали замінювати вікна. За держпрограмою вікна оновили у 2 етапи, за першим разом встановили 78 склопакетів, за другим ще 93, розповів керівник закладу Петро Цюпак.

«Звичайно, це державна програма, яка фінансується і з обласного бюджету теж. Ну і завдяки міцній підтримці і Вікторії Миколаївні Урванцевій і Зеленському Сергію Володимировичу і безпосередньо при підтримці і сприянні нашого народного депутата Гіршфельда Анатолія Мусійовича. Ну і завдяки цьому іде цей процес, і чесно кажучи, на сьогоднішній день,у нас кліматичні умови кращі», – Петро Цюпак, директор Лозівської ЗОШ№7

Частину вікон встигли замінити за час зимових канікул. Діти на навчання повернулися вже в тепліші коридори та ретельно перевіряли роботу ремонтників.

«Вивчали їх, особливо молодша ланка, вивчали, як і підвіконня і як воно все поставлено і що за піна. Все вони вивчили все вони перевірили», – Петро Цюпак, директор Лозівської ЗОШ№7

Зараз замінили половину вікон. Чекають надходження склопакетів далі, поділився Петро Цюпак. Загалом, на вікна школа №7 отримала більшеніж 760 тисяч гривень, розповіла помічник народного депутата України Анатолія Гіршфельльда Ольга Федченко, і це не останні надходження коштів на ремонт.

«В 2018 році за рахунок субвенції з державного бюджету, за сприянням Анатолія Мусійовича Гіршфельда, 7 школа отримала 768 тисяч гривень на заміну вікон. Далі продовжується ремонтні роботи і в 2019 році з обласного бюджету за рахунок програми соціально-економічного розвитку Харківської області на 2019 рік передбачено 4 мільйона 4 тисячі гривень на ремонт цієї школи», – Ольга Федченко, помічник народного депутата України Анатолія Гіршфельда.