Рецепти приготування смачних коктейлів з шампанським: насолоджуйтесь неперевершеними напоями

Коктейлі з шампанським рецепти приготування смачних напоїв

Суміш святкового настрою та гостинності – це коктейлі з шампанським. Ці чудові напої стали незмінним атрибутом будь-якого свята. Вони подарують вам можливість насолодитися шампанським з новим, неочікуваним смаком. Такий коктейль стане відмінним доповненням до вечірнього вечірка або романтичного побачення з коханою людиною.

Та якщо ви замислюєтесь, як зробити коктейль з шампанським, то не хвилюйтеся. Для приготування такого напою вам знадобиться тільки кілька простих інгредієнтів та кілька келихів шампанського. Основою кожного коктейлю з шампанським є шипучий напій – шампанське. На базі цього напою можна зробити безліч різних коктейлів з різними назвами та смаками.

Щоб приготувати коктейлі з шампанським, потрібно налити деяку кількість шампанського у келих, а потім додати різні інгредієнти, щоб надати напою певного смаку. Наприклад, ви можете прикрасити коктейль кількома краплями лимона або розкласти на дні келиха кілька шматочків фруктів.

Тепер, коли ви знаєте кілька рецептів коктейлів з шампанським, розкажіть про них своїм друзям і спробуйте приготувати ці смачні напої разом. Коктейлі з шампанським – це неперевершений спосіб урізноманітнити процес вживання шампанського та створити атмосферу свята в будь-якому місці та з будь-якою назвою коктейлю.

Рецепти напою на основі шампанського і соку

Рецепти напою на основі шампанського і соку

Шампанське – це елегантний і шипучий напій, який можна використовувати в різних коктейлях. А якщо додати до нього сок, то отримаємо цікаві поєднання смаків і ароматів. Ось декілька рецептів коктейлів на основі шампанського і соку.

1. Коктейль “Літній екстаз”

  • Складемо в келих 2-3 шматочки лимона.
  • Заллємо його 50 мл апельсинового соку.
  • Додамо 100 мл шампанського і льоду.
  • Потім можемо прикрасити коктейль шматочками лимона.

2. Коктейль “Свіжий ранок”

  • В келих наліємо 30 мл яблучного соку.
  • Потім додаємо 30 мл ананасового соку і 30 мл грейпфрутового соку.
  • Зверху заливаємо 100 мл шампанського.
  • Можна прикрасити розкласти суміш з келихів на декілька частин, кожну назвати за інгредієнтом, і прикрасити кожну кружечок сливкою.

3. Коктейль “Літній вітрильник”

  • У келих покладемо декілька шматочків полуниці або малини.
  • Залємо 50 мл малинового соку і стільки ж шампанського.
  • Можна додати пару кубиків льоду і прикрасити коктейль кількома ягодами.

З таких простих і доступних інгредієнтів можна зробити смачні коктейлі, які здивують усіх гостей.

Рецепти коктейлів з ігристим шампанським та іншими спиртними напоями

Рецепти коктейлів з ігристим шампанським та іншими спиртними напоями

Для приготування коктейлів з ігристим шампанським необхідно мати кілька інгредієнтів. Розглянемо основні рецепти таких напоїв.

1. Коктейль “Мімоза”. Для його приготування потрібно налити 100 мл ігристого шампанського у келих і додати 30 мл апельсинового соку. Напій можна прикрасити тонко нарізаним шматочком лимона або апельсина.

2. Коктейль “Шипучий грейпфрут”. Він робиться на основі ігристого шампанського та грейпфрутового соку. Необхідно зробити суміш зі 120 мл шампанського та 60 мл грейпфрутового соку. Напій можна прикрасити декількома шматочками грейпфрута.

3. Коктейль “Букет святковий”. Для його приготування використовуються ігристе шампанське, вермут та гіркі. Необхідно змішати 60 мл шампанського, 30 мл вермуту та кілька крапель гірок. Напій можна прикрасити нарізаними на кілька шматочків гірку або лимона.

4. Коктейль “Шампанський космополітен”. Для його приготування потрібно зробити суміш із 60 мл шампанського, 30 мл водки, 15 мл лаймового соку та 15 мл вишневого сиропу. Напій можна прикрасити кристаликами цукру на краю келиха.

Коктейлі з ігристим шампанським можуть мати різну назву в залежності від інгредієнтів, з яких вони приготовлені. Якщо виникли труднощі з вибором варіанту – варто спробувати кілька рецептів і знайти свій улюблений напій.

Рецепт приготування коктейлю з шампанським і морозивом

Рецепт приготування коктейлю з шампанським і морозивом

Існує безліч рецептів коктейлів з шампанським, але одним з найбільш популярних і смачних є коктейль на основі морозива. Він може бути не тільки винятково смачним, але й гарно виглядатиме в келихі. Якщо ви хочете приготувати цей коктейль, вам знадобиться кілька інгредієнтів і комірка морозива.

Щоб зробити коктейль з шампанським і морозивом, необхідно розкласти морозиво в келихи. На додаток до цього, можна прикрасити келихи тонкою лимонною цедрою або нарізаним лимоном. Далі вилийте у кожен келіх шипучий напій – шампанське. Ретельно перетрушуйте, щоб утворити суміш, після чого готовий коктейль можна прикрасити зручці гомогенного морозива.

Завдяки коктейлі з шампанським і морозивом, ви матимете можливість насолодитися соковитим і освіжаючим напоєм на різні святкові події. Без сумніву, гості будуть в захваті від смаку і незвичайної назвою цього коктейлю, що створить настрій святкування.