На ремонт доріг Лозівщини держава дала майже 500 тисяч гривень +vd

У 2011 році грошей на ремонт доріг Лозівщині  давали мало, стверджує заступник голови Лозівської райдержадміністрації Микола Боболєв. Які дороги на Харківщині ремонтувати, вирішувала область.

Цьогоріч держава розподілила гроші між усіма сільськими та селищними радами. Кожна з них отримала суму в залежності від кількості доріг і їх довжини. Всього на район державна влада дала майже 500 тисяч гривень. Ці гроші передбачені лише на латання внутрішніх доріг, магістральні ремонтуватиме область.

Деякі голови населених пунктів вже заасфальтували дороги, інші чекають грошей, бо вони надходять частинами. З обіцяних державою півмільйонів надійшло приблизно  200 тисяч. За словами Миколи Боболєва, решта має бути у кінці вересня.

Крім грошей на латання, держава виділила кошти і на капремонт, але поки що тільки однієї дороги в районі. Асфальтуватимуть вулицю Калініна у Краснопавлівці.  Щоб добитися капітального ремонту, селищна рада за свої гроші зробила проектну документацію.

Цьогоріч Краснопавлівська селищна рада зможе покрити асфальтом лише частину вулиці. За проектом, на капремонт передбачено більше 600 тисяч гривень, а держава дає лише третину. Решту суми влада обіцяє виділити наступного року.

Інші сільські та селищні ради району також можуть добитися від держави грошей на капремонт доріг. Як і краснопавлівцям, для цього їм треба  зробити проект.

Ірина Лєушканова

 

 

{youtube}L20Qaj6FmOU{/youtube}