У приватному секторі Лозової “задвоїлися” будинки +vd

На один і той самий двір стали приходити одразу дві квитанції за вивезення сміття. У таку халепу потрапили кутові будинки, які фактично мають дві адреси — по кожній з вулиць, на які виходять.

Адреси “задвоїлися” у базі Житлової управляючої компанії. Що сталося, квартальним на їхньому зібранні 5 вересня розповіла заступник директора КП “ЖУК” Наталя Каменева. За її словами, коли управляюча компанія взялася виписувати квитанції за вивезення сміття приватному сектору, вона використала у якості основи базу “Лозоваводоканалу”. Той через ЖУК давно обслуговував приватний сектор, бази мали бути ідентичними.

Але з’ясувалося, що водяники у своїй базі зазначали не офіційну адресу, а ту, з якого боку підводили воду. Що ж до ЖУКа, то він укладав договори з людьми, спираючись на дані з документів. Так кутові будинки у новій базі отримали по дві адреси.

У цій ситуації проблема простим дзвінком, повідомила Наталя Каменева. Вона порадила усім, хто отримує 2 квитанції, звернутися до абонвідділів ЖУКа. Телефони:

2-24-14 — абонвідділ у центрі Лозової,

2-58-56 — на мікрорайоні,

2-58-53 — ЖУК.

За словами представниці ЖУКа, після з’ясування, яка адреса є правильною, особовий рахунок – “двійник” закриють, і квитанції приходитимуть тільки за однією адресою.

Валерія Гецко

 

 

{youtube}F4m8s1H8nAA{/youtube}