Як приготувати смачні курячі котлети з фаршу у домашніх умовах?

Як приготувати смачні курячі котлети з фаршу

Якщо ви шукаєте простий і смачний спосіб приготувати курячі котлети, цей рецепт саме для вас. Курячі котлети – це популярна страва, яка прийшла до нас з минулих поколінь. Вони відрізняються своєю ніжною консистенцією та незрівнянним смаком. А дуже легко підготувати цю страву, оскільки всього за кілька простих кроків ви отримаєте смачні та соковиті курячі котлети.

Для приготування курячих котлет вам знадобиться курячий фарш. Ви можете використовувати філе або м’ясо з ніжних курячих кабачків, щоб зробити фарш. Вимісіть фарш руками додайте до нього натертий на тертці цукіні, моркву або інші ваші улюблені овочі, щоб розбавити смак котлет. Додайте трохи солі, перцю та часнику для покращення смаку. Потім додайте яйця для створення однорідної маси фаршу.

Якщо ви любите пшеничні хлібці у своєму котлеті, тоді додайте трохи подрібненої манки або борошна до фаршу, щоб структура котлет була щільною. Це також дозволить котлетам зберегти свою форму під час обсмажування. Якщо вам краще подобаються паніровані котлети, то замість манки можна використовувати подрібнені крихти хліба або сухарі.

Обсмажте курячі котлети на сковороді з трохи олії або запікайте їх на пару в духовці. В обох випадках котлети будуть смачні та ніжні. Зніміть кришку під час смаження, щоб страва здобула красиву золотисту рум’яність. Після того як котлети готові, подавайте їх на стіл зі свіжими овочами або салатом. Смаковйте свої курячі котлети соусом за вашим смаком і насолоджуйтесь!

Поспішайте приготувати цю смачну страву та насолоджуйтеся смаком!

Рецепт курячих котлет «Ніжність» з фаршу

Рецепт курячих котлет «Ніжність» з фаршу

Для приготування ніжних курячих котлет з фаршу знадобляться такі інгредієнти:

  • 500 г курячого філе
  • 2 краще біла хліба без скорки
  • 2-3 ложки борошна
  • 2 яйця
  • 1 цукіні
  • 1 морква
  • 1 маленька цибулина
  • 3-4 зубчики часнику
  • сіль і перець — за смаком
  • сухарі для панірування
  • олія для смаження

Для початку, нам потрібно підготувати інгредієнти. Вимийте куряче філе, обсушіть його і наріжте на кубики. Очистіть цибулину та моркву, а потім натріть їх на тертці. Часник розіб’ємо на дрібніші шматочки, а кабачки наріжемо кубиками. Хліб замочимо в холодній воді на декілька хвилин, а потім стиснемо його, щоб він пішов зайвої води.

Далі, зліпіть фарш. У чашку рубильника покладемо курячий фарш, додамо до нього наші нарізані овочі, стиснутий хліб, сіль і перець за смаком. Потрібно все це гарно перемішати руками, щоб утворилась однорідна маса.

Тепер можна переходити до формування котлет. Вимажте руки олією, виложіть фарш на стіл. Відокремте невелику кількість фаршу, сплюсніть його руками, зробіть котлету формою кульки або чисто підімний. Потім котлети паніруйте у сухарях, з обох сторін прокатуючи їх у борошно.

Розігрійте сковорідку, додайте олію для смаження. Покладіть котлети на розпалену олію, смажте з обох боків до золотистої рум’яності. Такі котлети можна також запікати в духовці, оскільки вони будуть ще більш ніжними завдяки цьому способу готування.

Коли котлети готові, подавайте їх гарячими на стіл. Вони чудово підходять як гарнір до будь-якого меню. Приємного апетиту!

Рецепт картопляних котлет з курячим фаршем

Рецепт картопляних котлет з курячим фаршем

Якщо ви хочете приготувати смачні картопляні котлети з курячим фаршем, то вам знадобиться невеликий список продуктів. Цей рецепт досить простий, але з використанням свіжих та смачних інгредієнтів ви отримаєте страву з неповторним смаком.

Для приготування картопляних котлет з курячим фаршем потрібно приготувати такі інгредієнти:

  • 400 г картоплі (очищеної та подрібненої на тертці)
  • 250 г курячого фаршу
  • 1 яйце
  • 2 столові ложки борошна
  • 1 цибулина (подрібнена)
  • 2 зубчики часнику (подрібнені)
  • 1 морква (очищена та подрібнена на тертці)
  • 1 кабачок (очищений та подрібнений на тертці)
  • сіль та перець за смаком
  • 3 столові ложки рослинної олії для обсмажування

Для початку зніміть шкірку з картоплі та подрібніть її на тертці. Потім додайте курячий фарш, яйце, борошно, цибульку та часник. Помішайте усі інгредієнти руками до однорідної маси. Додайте сіль та перець за смаком і ще раз перемішайте всю масу.

Далі вам потрібно взяти трохи фаршу, сплюснути його в руках і викласти на нього невелику кількість начинки – подрібнену моркву та кабачок. Згорніть фарш в кульку, щоб начинка була всередині, і надайте котлеті потрібну форму. Повторіть цей процес з рештою фаршу та начинкою.

Обсмажте котлети на розігрітій олії на середньому вогні з обох боків до золотистого кольору. Якщо ви бажаєте отримати більш соковите м’ясо, помістіть котлети в духовку на 15-20 хвилин під кришкою.

Готові картопляні котлети з курячим фаршем можна подавати на стіл гарячими. Ця страва прекрасно підійде як для повсякденного меню, так і для особливих випадків.

Рецепт овочевих котлет з курячим фаршем

Рецепт овочевих котлет з курячим фаршем

Для приготування цієї страви потрібно підготувати такі інгредієнти:

  • 350 г курячих фаршів
  • 1 кабачок
  • 1 морква
  • 1 цибуля
  • 2 зубчики часнику
  • 2 яйця
  • 2 столові ложки борошна
  • 2 столові ложки манки
  • Сіль, перець за смаком
  • Рослинна олія для обсмажування

Почніть з очищення цибулі та часнику. Подрібніть їх, а потім додайте до курячого фаршу. Додайте також яйця, борошно, манку, сіль і перець. Усе добре вимішайте. Отриману масу залиште на 15-20 хвилин, щоб нафухла.

Поки очікуємо, очистіть кабачки, моркву та цибулю. Кабачки та моркву подрібніть на тертці, а цибулю нашинкуйте. Зніміть кришку з духовки й розігрійте її до 180 градусів.

Додайте олію на розігріту сковороду й обсмажте цибулю до золотистої рум’яності. Покладіть обсмажену цибулю в замішану масу курячих фаршів. Додайте до цього і подрібнену кабачки та моркву. Вимісіть все руками.

З отриманої маси формуйте кульки, а потім злегка розплющіть їх, щоб стали схожі на котлети. Нагрійте олію на сковороді й обсмажте котлети з обох боків до золотистої рум’яності. Потім перекладіть котлети на покритий папером рушник, щоб вона всмоктувала надлишки олії.

Овочеві котлети з курячим фаршем можна подавати до будь-якого гарніру, наприклад, пюре або звичайний хліб. Зі свіжим зеленню та улюбленим соусом ці котлети з гарантовано задовольнять ваш організм смаком та вітамінами.

Рецепт кабачкових котлет з курячим фаршем

Кабачки – це дуже корисний та смачний овоч, який можна використовувати в різних стравах. Один із варіантів – це кабачкові котлети з курячим фаршем.

Щоб підготувати цю страву, вам знадобиться фарш – можна взяти куряче філе та просунути його крізь м’ясорубку або використовувати уже готовий курячий фарш. Додайте до фаршу тертий кабачок і моркву – приблизно по дві столові ложки кожного інгредієнта.

Також, до фаршу потрібно додати декілька столових ложок сухарів або манки, яка забезпечить необхідну консистенцію маси. Далі додайте трохи спецій – сіль, перець і часник – для більш насиченого смаку. При випічці котлет, фарш підніметься, так що можна не доцільно пересолювати, але трохи перцю не завадить.

Отриману масу ретельно перемішайте руками, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися. З фаршу формуйте котлети – отримайте кульки, а потім сплюсніть їх, щоб вони набрали форму котлети. Рекомендується діаметр котлети близько 6-8 см.

Після формування котлет, покладіть їх на сковороду з підготовленою раніше олією. Обсмажте котлети з обох сторін до задовільної рум’яності. Якщо вам більше до смаку палянки типу карбонаду, тоді варто змастити розпечену сковорідку і спекти котлети під кришкою.

Якщо кабачки вже очищені від насіннєй, то не потрібно видаляти шкірку. В котлетах вона відчувається дуже гармонічно. Зніміть котлети з олії, щоб зніміть надлишки олії, і готову страву можна подавати на стіл.

Кабачкові котлети з курячим фаршем можна подавати гарячими або холодними. Вони прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром, зеленню, а також можуть бути використані в меню на тріумфальний стіл. Приготування цього страв – незвичайний варіант приготування котлет. Сімдесят літ попереду з’явилося на світ нове покоління харчування. Це страва, який готують не з м’яса, а з різних овочів і зелені, тому такі котлети є гарним варіантом для якогось спеціального меню. Їх можна використовувати у вегетаріанському меню,фаст-фуді та для харчування людей з особливими потребами, таких як ситуації, коли хочеться або дозволяє живлення їсти фарші. Цей рецепт допоможе приготувати одну з найулюбленіших страв!

Рецепт капустяних котлет з курячим фаршем

Рецепт капустяних котлет з курячим фаршем

Хочеться приготувати щось смачне та ситне? Підготуйте цей простий рецепт капустяних котлет з курячим фаршем! Ця страва додасть різноманіття до вашого меню і збагатить його смаковими відтінками.

Інгредієнти:

  • 500 г курячого філе;
  • 250 г білокачанної капусти;
  • 1 морква (очищена і подрібнена на тертці);
  • 2 зубчики часнику (подавлені або подрібнені);
  • 2 столові ложки борошна;
  • 2 яйця;
  • сіль та перець за смаком;
  • сухарі для обваляння;
  • олія для смаження.

Приготування:

  1. Куряче філе перетерти у фарш. Це можна зробити, використовуючи м’ясорубку або протягом двох хвилин розтерти філе руками.
  2. Підготуйте капусту, моркву та часник. З’єднайте їх з фаршем і додайте борошно та яйця. Добре все перемішайте.
  3. Вимісіть масу до однорідності і створіть з неї невеликі кульки.
  4. Обваляйте котлети в сухарях. Додайте трохи солі та перцю в сухарі для кращого смаку.
  5. Покладіть кульки на розігріту сковорідку з олією. Смажте котлети з обох сторін до рум’яності.
  6. Щоб страва була соковитою та ніжною всередині, після смаження можна відправити котлети в духовку на кілька хвилин під кришку.
  7. Коли котлети готові, зніміть їх з вогню та дайте трохи охолонути.

Тепер ваші капустяні котлети з курячим фаршем готові до подачі на стіл! Подайте їх зі свіжими овочами або гарніром за вашим бажанням. Цей смачний рецепт підійде для всієї родини, особливо для маленьких гурманів. Скористайтеся цим рецептом і порадуйте своїх близьких чудовою стравою!

Рецепт курячих котлет з манкою

Рецепт курячих котлет з манкою

Курячі котлети з манкою – це чудовий спосіб приготувати ніжні та соковиті котлети з курячого фаршу з додаванням манки. Цей рецепт дозволить вам насолодитися смачною стравою, яка впевнено зайняла свою позицію в національному меню.

Для приготування котлет з манкою вам знадобиться куряче філе, яке слід подрібнити в блендері чи м’ясорубці до консистенції фаршу. Додайте до фаршу невелику кількість манки, приблизно дві ложки, це дозволить котлетам стати ще більш ніжними та соковитими.

Покладіть у миску терті на тертці цукіні, два промитих головки часнику, сіль та перець за смаком. Потім додайте до цієї маси курячий фарш з манкою та добре все перемішайте.

Далі формуйте з отриманої маси котлети. Сплюсніть кульки фаршу та обсмажте їх на розігрітій пательні з обсмажуванням з усіх сторін до золотистої рум’яності.

Якщо ви хочете отримати ще більш гарячі та рум’яні котлети, покладіть їх на деку духовки та випікайте при температурі 180 градусів протягом 15-20 хвилин, поки котлети не зріжуться гарним апетитним кришечком.

Рекомендується приготувати котлети з манкою з подрібненою морквою, оскільки цей інгредієнт додасть їм приємного солодкуватого смаку та насичить складові вітамінами.

Підготувати курячі котлети з манкою – дуже просто та швидко. Додаток манки до маси фаршу дозволить котлетам стати ще більш соковитими та ніжними, а обсмажування та випікання забезпечать чудову зовнішню привабливість страви. Подавайте котлети в гарнірі з молоденьким хлібом чи картофельним пюре зі свіжим зеленням.