90-річний ветеран ЛКМЗ Віктор Борисенко поділився секретом довголіття

Своє 90-річчя ветеран ковальсько-механічного заводу відсвяткував з колишніми колегами 7 березня.

“Літа на зиму повернули,

Пливуть в осінній хмурості.

А я люблю, а я люблю,

Люблю, як в юності!

Я чую цю пісню і мене цей куплет підбадьорює»,– Віктор Петрович Борисенко, ювіляр, ветеран ЛКМЗ

У свій дев’яностий День народження лозівчанин Віктор Петрович Борисенко згадав слова улюбленої пісні – та продекламував їх напам’ять. Відзначив чоловік свій особливий день у колі колишніх колег.  На Лозівському ковальсько-механічному заводі чоловік пропрацював 16 років – до пенсії. Працював електриком, потім шліфувальником у цеху карданних передач. Роки роботи та підприємстві згадує з теплотою.

 «На заводе мне нравилось все время. Потому что идешь ты,молодой, здоровый, приходишь… радость. Работа – это есть радость», – Віктор Петрович Борисенко, ювіляр, ветеран ЛКМЗ.

Ювіляра з 90-річчям поздоровили від керівників ковальсько-механічного заводу, профспілки на народного депутата Анатолія Гіршфельда.

 «Примите наши самые искренние поздравления! Человек, отмечающий 90-летний юбилей, достоин стать легендой, хотя бы по одной простой причине – у него за плечами такая интересная, и в то же время, нелегкая жизнь. Хотим Вам пожелать здоровья, которое позволило бы Вам прожить еще не один десяток лет», – Наталя Шестопалюк, директор з персоналу та соцрозвитку ЛКМЗ.

Вітали ювіляра також колишні колеги. Разом згадували будні та інколи, важкі  робочі вихідні на ЛКМЗ. Запевнили, хоч було не легко, працювали злагоджено та на повну віддавалися роботі.

 «Виктор Петрович никогда не жалем свого времени, сил, того ,чтовидел своїх детей, жену редко…Выходные, практически все, за исключением отдельных-божественных, были на заводе.Поэтому, я хочу поздравить Виктора Петровича с этой датой, пожелать ему крепкого здоровья!», – Віктор Кучеренко, колега ювіляра, ветеран ЛКМЗ.

Головний секрет довголіття – рух та активний образ життя, поділився Віктор Петрович.

«Если бы у меня была работа, что я постоянно сижу, то я бы уже давно ушел, меня бы небыло. Но я все время хожу»,– Віктор Петрович Борисенко, ювіляр, ветеран ЛКМЗ.

Крім грамоти, грошей та квітів вітали ювіляра і піснями.

Віктор Петрович подякував усім за привітання та запевнив, радий, що живе саме у Лозовій. У колі друзів- колег чоловік хоче зустріти і наступний ювілей.