Таємниці приготування смачної яблучної шарлотки в мультиварці

Пишна яблучна шарлотка в мультиварці – секрети приготування

Яблучна шарлотка – це випічка, яка прикрасить будь-яку каву знайомою солодкістю та ароматом свіжих яблук. Її можна замовити у кафе, приготувати власноруч або… в мультиварці! Цей спосіб готування займає менше часу і зусиль, а результат виходить ніжним, зволоженим та насиченим освіжаючим смаком. Якими би яблуками ви не користувалися, цей рецепт підійде для будь-яких.

Перед тим як приступити до готування, необхідно нарізати яблука на тонкі пластівці. Для шарлотки знадобиться приблизно 5-6 штук яблук, залежно від їх розміру. Якщо ви любите більше фруктів, можна використовувати більше. Натерте шкурку з якимось цукровим сиропом чи соком лимона, щоб запобігти потемнінню фруктів.

Тепер дійде черга тіста. Для його приготування використовуйте свій улюблений рецепт. Головне – тісто має бути м’яке та розпушене. Додайте кефір, яйце, цукор та інші інгредієнти. Змішайте їх у міксері або займіться цим роботою своїми руками. Щоб досягти найніжнішого і приємного розсуду, можна ввести розпушувач для тіста. Змочіть кулінарне кашпо мультиварки розсудливим шаром растительного масла, потім розподіліть декілька ложок тіста по дну. Прикрасьте кожний шар кількома шматочками яблук, наносьте інші шари тіста, додайте ще пластівці яблук, знову тісто і так далі до повного вирівнювання скляної посудини або кашпо.

Готуємо яблучну смакоту в мультиварці

Готуємо яблучну смакоту в мультиварці

Яблучна шарлотка – це простий і смачний десерт, який можна приготувати в мультиварці. Для цього вам знадобиться кілька штук яблук, хтось з цукровою скоринкою, шарами ніжного тіста.

Спочатку, введіть свій рецепт для тіста – будь-яке, яке вам до душі. Потім, наріжте яблука тонкими пластівцями і прикладіть до тіста. Наступним кроком є приготування начинки з яблук. Для цього, наріжте яблука на шматочки і зажмурте їх у соку.

У мультиварку, ви відчуєте, що десерт стає спраглим – шарлоткою, бо це самий зручний режим випічки шарлотки з яблук. Полити соком яблук і додавайте солодку кефір і розсуд. Міксером збивайте яйце з цукровою пудрою і додайте в тісто для шарлотки.

Перед тим, як викладати шарлотку в форму для випічки, приготуйте склянку яблук, які будуть прикрасою вашої смакоти. Розпушувач наріжте ніжними пластівцями і розкладіть їх посередині форми. Зверніть увагу, щоб були рівномірно. Мультиварка має звернути всі тіста в форму для випічки, щоб скласти шарлотку.

Для тих, хто на дієті

Для тих, хто на дієті

Якщо ви хочете дотримуватися дієти, але не можете уявити свій день без десерту, ми маємо відмінну новину для вас. Завдяки мультиварку ви зможете приготувати ніжну та смачну яблучну шарлотку, рецепти якої можна знайти в інтернеті.

Для приготування шарлотки вам знадобиться мультиварка з різними режимами, міксером та трішки часу. Наріжте яблука на тонкі пластівці, які покласте на дно мультиварки. Далі, випікайте тісто: введіть яйце та кефір у міксер та збийте до однорідної маси. Додайте розсудливо розпушувач, будь-яке ваше улюблене цукрове вино та склянку муки.

Змішайте всі інгредієнти, доки не утвориться однорідна консистенція тіста. Потім введіть його в мультиварку та перейдіть до вибору необхідного режиму та часу випічки. Переконайтеся, що температура правильна.

Після закінчення режиму видаліть шарлотку з мультиварки та охолодіть. Прикрасьте вашу шарлотку тонкими пластівцями яблук та полийте її цукровою пудрою або соком. Готова шарлотка може залишитися ніжною та соковитою впродовж декількох днів.

Класичний пиріг «Шарлотка»

Класичний пиріг «Шарлотка»

Шарлотка – класична випічка, яку можна приготувати в мультиварці. Цей тістовий пиріг має ніжну текстуру і солодку смаку, що неперевершено поєднуються зі шматочками яблук.

Для приготування шарлотки в мультиварці вам знадобляться такі інгредієнти: яйце – 2 шт, кефір – 1 склянка, цукор – 1 склянка, мука – 2 склянки, розпушувач – 1 чайна ложка, яблука – 4 штуки.

Спочатку виберіть режим “Випічка” на вашій мультиварці і зачекайте, доки вона розігріється. Потім взбийте яйця міксером разом з цукром до отримання пишної маси.

Потім додайте кефір до суміші з яйцями і цукром. Поступово введіть муку з розпушувачем, помішуючи, щоб уникнути утворення комочків в тісті.

Після цього наріжте яблука тонкими пластівцями. Розсудом розетиріть яблука з цукром і соком лимона.

В мультиварку налейте половину тіста, рівномірно розподіліть його по дну. Покладіть шар яблук на тісто. Зверху розподіліть залишок тіста.

Запустіть режим “Випічка” на 60 хвилин. Після закінчення часу відкрийте мультиварку і прикрасьте шарлотку своїми улюбленими яблуками або іншими фруктами.

Знову запустіть режим “Випічка” на 15 хвилин, щоб придати шарлотці гарний золотистий колір. Після цього ваша шарлотка буде готова!