День міста завершився для одного лозівчанина важкою травмою голови +vd

За інформацією Лозівського міськвідділу міліції, 16 вересня близько 21 години двоє лозівчан середнього віку сиділи на лавочці на першому мікрорайоні. Обидва були вже напідпитку. Вони попросили цигарку у чоловіка, який йшов повз. Перехожий спирався на залізну паличку і теж був вже не дуже тверезий. Він відмовив, між ними зав’язалася сварка, яка переросла у невеличку бійку. Перехожий отримав стусанів і пішов шукати допомогу.

Не знайшовши нікого зі знайомих, він повернувся, тихо підійшов ззаду до кривдників і вдарив кожного по голові своєю палицею.

Чоловіки за допомогою не звернулися, але, як з’ясувалося пізніше, один з них отримав важку травму. До центральної райлікарні його привезли тільки за три дні у непритомному стані. Медики виявили у нього закриту черепно-мозкову травму і ушиблену рану голови. Зараз стан постраждалого оцінюють як важкий, повідомила помічник начальника Лозівського міськвідділу міліції з питань взаємодії зі ЗМІ та громадськістю Тетяна Носова.

Особу нападника міліція встановила, він знаходиться під підпискою про невиїзд. Проти цього чоловіка порушили кримінальну справу, йому загрожує від 5 до 8 років в’язниці.

Валерія Гецко

 

{youtube}wzzMKOJoCio{/youtube}