Із Днем машинобудівника лозівчан привітали фіналісти відомих шоу +vd

Святковий концерт розпочався ввечері 28 вересня біля Палацу культури. Тут для лозівчан виступали фіналісти відомих телешоу.

Розпочинав концерт учасник «Голосу країни» Артем Верещака. Він запалював лозівчан хітами. Йому підспівували. З цього моменту Лозова для артиста стала більш, ніж залізничною станцією, зізнався він.

Розказати про принади міста машинобудівників колезі по сцені могла б учасниця «Х-фактору» Анастасія Долапчи. Вона має родичів у Лозовій.

Хлопці з балалайкою, баяном та барабанами «Crazy Boy» у місті взагалі, як вдома. Вони виступали тут минулого року і, за словами очевидців, дуже важко звідси потім їхали. Цього року розставатися з лозівчанами їм було також нелегко. Музиканти виступали довше, ніж мали б. Ці шалені хлопці полонили лозівську малечу та їхніх батьків. Дорослі могли вільно спілкуватися, доки чада влаштували собі дискотеку біля сцени.

Особливі слова подяки лозівчанам лунали від Анатолія Гіршфельда – голови ради директорів індустріальної групи УПЕК, в яку входить і ЛКМЗ, а також від заводського, міського та обласного керівництва.

Анна Скрипник

 

{youtube}vcow8NPTmfo{/youtube}