До Дня машинобудівника УПЕК підбила підсумки професійних змагань +vd

Машинобудівник — це почесно. Під цим гаслом вшосте проходили змагання професіоналів УПЕК. Переможців урочисто і масштабно привітали 28 вересня.

Свято відбувалося у лозівському Палаці культури. Зазвичай воно проходило у Харкові, але цьогоріч його вперше провели у Лозовій — завдяки досягненням працівників ЛКМЗ. Цього разу у Палаці культури відзначали кращих машинобудівників не тільки заводів УПЕК, але й представників підприємств “Укрбургаз”, “Трактородеталь” та  “Укрспецвагон”, які також взяли участь у чемпіонаті професіоналів.

Святкування Дня машинобудівників та  підбиття підсумків змагань почалося з фільму про чемпіонат. Після нього голова ради директорів УПЕК Анатолій Гіршфельд привітав машинобудувників. Він зазначив: за роки існування  індустріальна група довела, що машинобудування — це провідна галузь в Україні. Розробки заводів УПЕК визнають кращими навіть за кордоном. Зокрема, у вересні на виставці у Берліні розробкам УПЕК присвоїли звання світової прем’єри.

Перш ніж нагороджувати кращих машинобудівників, Анатолій Гіршфельд привітав з паралімпійською перемогою у Лондоні плавчиню Наталію Прологаєву. Крім теплих слів, Наталка отримала цінний подарунок.

Поздоровляти машинобудівників розпочали представники обласної та міської влади. Найкращим працівникам вручали грамоти та подяки. Потім перейшли до вшанування учасників професійних конкурсів. Основними з них є “Золотий проект УПЕК” та “Золоті руки УПЕК”. Призери отримали дипломи і премії.

Кульмінацією свята стало оголошення переможців конкурсу “Золоті руки”. Вже в четверте ними стали працівники ЛКМЗ. Сергій Мельник, Євген Вишняков, Валерій Жданов та Михайло Любушин здобули першість і в особистому, і у командному заліках. Тому вони отримали звання ще й “Команди професіоналів УПЕК”. Нашим заводчанам вручили дипломи, премії (по 500 грн. За перемогу у заводському етапі і по 1000 грн. – за перемогу у відкритому чемспіонаті УПЕК) і кубок.

Вшанування машинобудівників продовжилося виступами лозівських артистів і учасників відомих телевізійних проектів.

Концерт завершився великими кулями та гімном УПЕК.

Ірина Лєушканова

 

{youtube}xVFF_Vb2OrU{/youtube}