Юні лозівчанки позмагалися у конкурсі «Міні-міс Fashion-2019»

Захід провели 18 травня у Палаці культури. У конкурсі взяли участь 22 маленькі красуні.

У залі Палацу культури зібралися рідні дівчат. Серед вболівальників і родина Смолянових. Тато, брат та бабуся шестирічної Маші розповіли, дівчинка готувалася до конкурсу близько 3 тижнів.

«Недели 3 все бегают…Особенно последнюю неделю, суета…», – Сергій Смолянов, тато учасниці конкурсу «Міні-міс Fashion-2019».

Деякі лозівчани прийшли не вболівати, а просто підтримати дівчат. Наголосили, намагаються не пропускати заходи, що проводять у Палаці культури.

«Ми любим такие мероприятия просто. Вообще, на все концерты, на все меропрития, от хора, до современных…просто любим. В нашем городе просто очень много мероприятий, про которые люди не знают и считают, что не нужно ходить, только на приезжих. Мы ходим на все!», – Ірина, лозівчанка.

У цьогорічному конкурсі дівчат поділили за віком на 2 групи – 4-5 та 6 років. Перший вихід – у вишиванках. Відкривали його дівчата молодшої групи.

Юні учасниці розповіли, до конкурсу готувалися ретельно: разом з мамами обирали вбрання та зачіску.

Мами юних учасниць розповіли, хвилюються не менше ніж їхні доньки. Впевнені, головне перебороти свій страх.

«Наверное більше волнуюсь, чем дочь. Волнуюсь, как любая мама переживает за свою дочь. Хочется, чтобы она хорошо прошла, не споткнулась, не упала, улыбалась. Она к этому проще относится, потому что она –ребенок, а мы взрослые, немножко переживаем, конечно», – Дарина мама учасниці конкурсу «Міні-міс Fashion-2019».

«Перебороть свой страх, выйти на сцену, они очень маленькие, они очень переживают. Режим ожидания – для них очень тяжело», – Юлія мама учасниці конкурсу «Міні-міс Fashion-2019».

Спочатку на конкурсі мало бути 40 дівчат, але вирішили, що їх буде 22, бо організувати таку кількість дітей було б занадто важко, розповіла заступник начальника управління культури Алла Михайлова. Вона подякувала батькам за те, що долучилися до роботи – знімали на камеру виходи дівчат на репетиціях, а потім вдома разом виправляли помилки. Усі діти стараються, тому оцінювати їх важко, наголосила Алла Михайлова.

«Все они хорошенькие. Нет еще того возрастного критерия, по которому можно было бы четко определить, кто справился, а кто нет. Потому что, допустим, идет не очень хорошо, но позирует очень хорошо. Не позирует, или наоборот…То есть очень тяжело. Сейчас наши девочки в жюри, скажем так, в шоке, потому что оценивать очень тяжело»,  – Алла Михайлова, заступник начальника управління культури Лозівської міської ради.

Всього дівчата мали 3 виходи : у вишиванках, купальниках та вечірніх сукнях. Організатори вирішили влаштувати сюрприз для глядачів– вперше провели дефіле«Бебі Fashion». Малюки від 3 місяців до 1 року дефілювали разом з батьками. Перед оголошенням результатів член журі, начальник управління культури Тетяна Запорожець ще раз подякувала юним учасницям та їхнім батькам.

«Огромное спасибо родителям, бабушкам, дедушкам, группам поддержки. Потому что без вас бы этот конкурс не состоялся. Огромное Вам спасибо. Мы понимаем, насколько это было тяжело, насколько трудно, это и бессонные ночи и волнение. Спасибо еще раз Вам», – Тетяна Запорожець, начальник управління культури Лозівської міської ради.

1 місце у віковій категорії 4-5 років посіла Аріна Яременко. У категорії 6 років корону виборола Меланія Черниш. Переможниці отримали великі корони. Однак, щоб заохотити усіх красунь, кожній з дівчат подарували корону, але меншу за розміром.

Розширений матеріал про конкурс «Міні-міс Fashion» 2019 Ви можете подивитись у програмі «Калейдоскоп покоління NEXT» вже наступного тижня.