Жителі Лозівщини у червні частково залишаться без світла

У червні у населених пунктах Лозівської тергромади проводитимуть планові ремонти електромереж. Про це повідомили на сайті Лозівської міської ради.

Конкретний час відключень на сайті не уточнюють.

3 червня світло вимкнуть  у Лозовій по вулицях: Павлоградській, Соборній, Волонтерській Щербакова, Невського, Олександра Бричука, Краснодонців та Меліоративній.

З 3 по 7 червня тимчасово без електрики будуть у селі Герсеванівка – бурякопункт та у селі Водолага.

 З 3 по 14 червня – у селі Хлібне.

4 червня у селі Лісівське світла не буде по вулиці Зеленій. У Панютиному – по вулиці Залізничній, Братів Сердюк, Тітова та на вулиці Ювілейній.

4 та 6 червня світла не буде у Лозовій по вулицях Олександра Бричука, Космічній та Володимирській.

5 червня у Лозовій  – по провулку Ломоносова, на 3 мікрорайоні – Лозівській ЗОШ№7, південно-західний ринок, «АТБ», «Кредо», будинки №38 та 36. У Панютиному –  по вулицях Матросова та Дзержинського.

5, 6 та 10 червня у Лозовій без світла будуть мешканці будинків по вулицях Чапаєва, Шкільній, Тімірязєва, по провулках Чапаєва та Виставочному.

6 червня у Лозовій електрику вимкнуть на 4 мікрорайоні – АТБ, ринок «Янтар»,у будинках №40-а, 39-а, 40, 41-а, 44. На 3 мікрорайоні – 7 школа, південно-західний ринок, «АТБ», «Кредо», будинки №38, 36. Тимчасово світла не буде і у селі Горохівка.

7 червня – у селищі Панютине по вулицях Шевченка, Ломоносова, 35-ї Гвардійської дивізії, Молодіжній, Садовій, Кошового, Радянській. У Лозовій по вулицях Гаркавенка, Українській, Олександра Бричука, «Еко-Сан», теплиці, по вулиці Правди, у Лозівській пожежно-рятувальній частині №24, на провулку Українському.

10 червня –  у Лозовій по вулицях Павлоградській та Соборній, Олександра Бричука, Гаркавенка. У селі Кінне – на конефермі. У Лісівському – по вулиці Зеленій.

З 10 по 14 червня світло вимикатимуть у Орільці, по вулицях Вишневій, Богдана Хмельницького. У Герсеванівці- у бурякопункті, а також у селах Водолага та Царедарівка.

11 червня – у Панютиному  по вулицях: Шевченка, Ломоносова, 35- ї Гвардійської дивізії, Молодіжній, Садовій, Кошового, Радянській. Світла не буде також у Кінному, по вулицях Шкільній, Степовій. Світло вимикатимуть у Лозовій по вулицях Гаркавенка, Українській, Олександра Бричука та по провулку Українському.

12 червня без світла у Лозовій будуть по вулицях Павлоградській, Соборній, 4 мікрорайон – «АТБ», ринок «Янтар» та у будинках №40а, 39а, 40, 41а, 44.

12, 13, 20 червня у Лозовій світла не буде по вулицях Яремчука, Ярослава Мудрого, Дружби, Чернишевського, Лозовського, Козацькій, Заруднівській, Упорній, Березовського, Гоголя, Інтернаціональній, Привокзальній, по провулку Новосвітському.

13 червня без світла будуть деякі вулиці Панютиного: вулиці Шевченка, Ломоносова, 35-ї Гвардійської дивізії, Молодіжній, Садовій, Кошового, Радянській. У Лозовій без електроенергії будуть будинки по вулицях Олександра Бричука, Краснодонців,Меліоративній.

14 червня світла не буде у Кінному, по вулицях Молодіжній, Садовій. У Лозовій – «Еко- Сан», теплиці, по вулицях Правди, Українській, Гаркавенка, Олександра Бричука, Квітковій, Тінистій, Волонтерській, Щербакова, Невського, по провулку Українському.

17 червня електроенергію вимкнуть у селах Нова Мечебилівка, Водолага, Царедарівка, Українське. На території Орільської сільради, по вулиці Центральній.

18 червня – у Панютиному по вулицях Матросова, Дзержинського. У Лозовій – по вулицях Олександра Бричука, Краснодонців, Меліоративній, Українській, Гаркавенка, Квітковій, Тінистій, по провулку Українському, у Лозівській пожежно-рятувальній частині №24 та селі Іванівка.

18,19 та 21 червня – у Панютиному по вулицях Пушкіна, Гоголя, Робочій, Залізничній, Заможній, Красноштана, Декабристів, Пугачова, Жовтневій, Гастелло, Лермонтова та Шкільній.

19 червня у Лозовій за адресами: мікрорайон 4 – «АТБ», ринок «Янтар», будинки № 40а,39а,40,41а,44, по вулицях Українській, Гаркавенка, Олександра Бричука, Квітковій, Тінистій, Чернишевського, Заруднівській, Інтернаціональній, Ломоносова, Дружби, Халтурній, Абросімова, Моргуна, по провулку Українському.

20 червня у Лозовій світла не буде на вулицях Чернишевського, Заруднівська, Інтернаціональна, Ломоносова, Дружби, Халтуріна, Абросімова, Моргуна, Волонтерська, Щербакова,Невського.

21 червня у Лозовій – по вулицях Олександра Бричука, Гаркавенка, Чернишевського, Заруднівській, Інтернаціональній, Ломоносова, Дружби, Халтуріна, Абросімова, Моргуна.

З 21 по 28 червня тимчасово вимикатимуть світло у селі Шатівка.

24 червня у Лозовій по вулицях Павлоградській, Соборній, Олександра Бричука, Гаркавенка, Зої Космодем’янської, Соловїній, Пушкіна, Московській, Танкістів, Матросова, Виноградній, Гайдамацькій, Герасимова. На 3 мікрорайоні – у Лозівській ЗОШ №7,  на південно-західному ринку, «АТБ», «Кредо», у будинках № 38, 36. У селі Лісівське, по вулиці Зеленій.

З 24 по 28 червня – у селі Мирне на вулицях Перемоги, Шевченка. У селі Григоросове. У Орільці – по вулицях Вишневій, Хмельницького, Індустріальній, Заводській, Миру, Ювілейній.

24, 25 та 26 червня світла не буде у Панютиному по вулицях Степановій, Маяковського, Декабристів, Красноштанній, Робочій, Кожедуба, Гоголя, Ювілейній.

25 червня – у Панютиному по вулицях Матросова, Дзержинського. У Лозовій – по вулицях Зої Космодем’янської,Соловїній, Пушкіна, Московській, Танкістів, Матросова, Виноградній, Гайдамацькій, Герасимова.

26 червня електроенергії не буде у Лозовій по вулицях Гаркавенка, Українській, Олександра Бричука, Зої Космодем’янської, Солов’їній, Пушкіна, Московській, Танкістів, Матросова, Виноградній, Гайдамацькій, Герасимова. У Панютиному – по вулицях Залізничній, Братів Сердюк, Тітова, Ювілейній.

27 червня у Лозовій – по вулицях Олександра Бричука, Краснодонців, Меліоративній та в селі Герсеванівське.