Замість клумб – смітник: лозівчани не дали засипати «Малу балку» відходами

У Лозовій мешканці вулиці Кобзарева повстали проти дорожників, які з 1 червня почали засипати балку сміттям.

Зранку 3 червня люди «розвертали» КАМАЗи наповнені викорчуваними  деревами. Лозівчани розповіли, їм водії вантажівок пояснили, дозвіл на вивезення будівельних відходів  у них начебто є.

За словами мешканців вулиці, в управлінні ЖКГ міськради їм обіцяли, що це місце засиплять ґрунтом, аби люди могли зробити тут зону відпочинку і висадити дерева. Але за вихідні до балки привезли кілька десятків вантажівок, наповнених бетонними плитами, арматурою та деревами, зауважила лозівчанка Антоніна.

 Турбує людей і те, що у так званій «Малій балці» проходять стічні труби з міста. Поруч прокладені також кабелі електромереж. Через те, що сюди почали завозити сміття, може статися стихійне лихо, наголошують місцеві мешканці.

Місце оглянули комунальники. Головний спеціаліст відділу благоустрою управління ЖКГ міськради Олександр Лавренко запевнив, домовленість про те, аби зробити зону відпочинку справді була. Балку мали засипати ґрунтом начебто павлоградські підрядники, які будують об’їзну дорогу. Про сміття, мовляв, мова не йшла. Комунальник пообіцяв, що техніка тут поки працювати не буде, і сміття не завозитимуть.

Більше розкажемо у випуску новин 6 червня.