На ранок після Дня самоврядування депутати Лозівщини провели спартакіаду +vd

Лозівські міські та районі народні обранці влаштували спортивні змагання 8 грудня у Катеринівській школі. Депутатську спартакіаду розпочали з дартсу. У змаганні взяли участь 3 пари. За жеребом міський та районний голови стали першою двійкою. Їхній поєдинок пошепки назвали конкурсом капітанів. Мер Лозової переміг. Загальнокомандну перемогу також отримало місто.

У сусідній кімнаті депутати прораховували наперед ходи у шашках. Тут взяв гору район. Переможниця серед жінок, депутатка Любов Рукавицина говорить, що дитяче захоплення шашками допомагає їй попереджувати проблеми.

А ось волейбол вчить діяти злагоджено, переконані учасники. Вони вперше стали у команди, тому мали оперативно зігратися. У міських депутатів вийшло краще. Вони перемогли з рахунком 2:0.

Виснажених після вечірніх святкувань та ранкової фізкультури депутатів покликали на естафету. Пари, затискаючи між собою м’яча, бігали з ним наввипередки. Чоловіки з району швидше змінювалися. А ось міські пари з жінками були повільніші. Фіксувати м’яча їм виявилося важче. Вони програли.

Перед останнім випробуванням — перетягуванням канату — першість була у команди міста. Але район зібрався із силами — і вже другий рік поспіль отримав перемогу у спартакіаді. 

Анна Скрипник

 

{youtube}XCw7adJclpw{/youtube}