Лозівським шкільним журналістам збирають гроші +vd

Лозівські юні таланти з різних шкіл планують поїхати на турнір молодих журналістів, який проходитиме у Сумах. Для цього їм потрібні кошти. Гроші збирають усім миром. 19 грудня у актовій залі загальноосвітньої школи №1 влаштували презентацію потенційних членів команди. Глядачів просили їх підтримати.

У минулому році наші юнаки та дівчата вже брали участь у турнірі, але не дійшли до фіналу. Розповідають, було мало часу на підготовку. Цього разу потенційні члени лозівської команди юних журналістів готуються до змагань дуже ретельно. Штурмують як теорію, так і практику.

Турнір юних журналістів відбудеться у квітні. До цього часу нашій команді потрібно набратися не лише знань, але й знайти кошти на поїздку. Як говорить методист Лозівського відділу освіти Антоніна Москаль, на одного учасника за 7 днів турніру потрібно заплатити 1000 гривень. Аби зібрати кошти, школярі та освітяни проводитимуть благодійні акції. Поки що за допомогою учнів та педагогів різних шкіл зібрали гроші лише на одного учасника.

Інна Воробйова 

 

{youtube}S01Ffk3kXG4{/youtube}