Молоді лозівчани прикрасили під’їзди до Нового року +vd

Протягом кількох років юна лозівчанка Анна Красноперова разом з родиною прикрашає свій поверх до Нового року. Її під’їзд знаходиться у звичайній п’ятиповерхівці на 1 мікрорайоні. Його мешканці десь 7 років тому скинулися грошима і разом з комунальниками зробили тут ремонт.

Цьогоріч, прикрасивши під’їзд, Аня сфотографувала його, виклала фото у соціальній мережі і закликала лозівчан підтримати цю ідею. Її одразу підхопили кілька друзів дівчини.

Одні — Андрій та Ігор — покликали Аню на допомогу. Хлопцям важко даються сніжинки. Сходові клітини у своєму під’їзді Андрій та Ігор прикрашають вперше. Сніжинки від Ані лягають між дірками у штукатурці. Утім, це жодним чином не засмучує друзів: вже навесні мешканці усього під’їзду домовилися робити тут ремонт. А поки хлопці з азартом створюють свято. Говорять, сусіди їх підтримують.

До прикрашення цього разу збираються долучитися 4-5 під’їздів, говорить Аня. Аби підтримати починання, група, що об’єднує лозівську молодь у соцмережі, оголосила конкурс із призом. Його організатори планують вручити переможцю у новорічну ніч під головною ялинкою.

Валерія Гецко

 

{youtube}8rYFF1hQbVw{/youtube}