У Лозовій з 1 лютого збільшили кількість пільгових рейсів +vd

Півмільйона гривень дала держава на перевезення пільговиків у Лозовій. Це на 100 тисяч більше, ніж минулого року. Усю субвенцію пустять на перевезення пільговими рейсами. Це такі рейси, коли в автобус безкоштовно беруть усіх пільговиків, скільки не набереться. У нинішньому році міські маршрутки робитимуть 25 пільгових виїздів на день — на 7 більше, ніж торік.

“Кільце-2” виконуватиме 7 пільгових виїздів на день. По 3 пільгові рейси робитимуть “Кільце-3” і маршрут №5, який ходить на хутори Лісовський та Герсеванівський. Авилівський маршрут №4, домаський №6 і маршрут №7 виконуватимуть по 2 пільгові рейси. І, нарешті, восьмий маршрут — з мікрорайону на Червонопартизанську — 6 рейсів. Зовсім їх не буде на “Кільці-1”. Цей напрямок дубльований “Кільцем-2”. Повний розклад можна завантажити у розділі “Корисне” на нашому сайті.

На звичайних рейсах на 2013 рік зберігається норма у 3 чи 4 пільговика на автобус — в залежності від кількості посадочних місць. Таких пасажирів перевізник возить власним коштом, на відміну від пільгових рейсів, за які платить бюджет.

Новий розклад пільгових рейсів почав діяти з 1 лютого. Незабаром він має з’явитися у кожній маршрутці, обіцяє перевізник, разом з пам’ятками для пасажирів.

В управлінні економіки міськради звертають увагу усіх пільговиків: і пільгові рейси, і пільгові 3-4 місця на автобус організовані виключно на міських маршрутах і не мають стосунку до панютинського напрямку. Він підпорядкований області.

Валерія Гецко

 

{youtube}yXrVNSQevmw{/youtube}