Крок за кроком рецепти для приготування соусу до макаронів з томатної пасти

Соус до макаронів з томатної пасти покрокові рецепти

Макарони – один з найулюбленіших різновидів страв у світі, але без смачного соусу вони можуть стати нудними. Тому ми підготували для вас кілька покрокових рецептів на основі томатної пасти, які додадуть соусу до макаронів аромату, смаку і неперевершеності.

Наші рецепти включають в себе різні види приправ, такі як часникові і перець, які додають унікальний смак і аромат до соусу. Для приготування соусів, вам знадобиться десять-п’ятнадцять хвилин, а результат вас приємно здивує.

Додайте трохи приправ і прянощів, щоб соус набув насиченого смаку і аромату. Наші рецепти включають в себе такі приправи, як сушений базилік, орегано і перець. Для покращення смаку соусу, можна додати трохи соєвого соусу або соусу з томатів.

Традиції італійської кухні

Традиції італійської кухні

Італійська кухня славиться своїми багатими смаками і витонченими стравами. Однією з найвідоміших і улюблених страв є паста з томатною пастою, яка входить до складу безлічі італійських рецептів. Основу цієї страви складає томатне пюре, яке приготовлюється з дрібними кусочками томатів та приправами.

Для приготування соусу до макаронів з томатної пасти необхідно обсмажити цибулю та часник на олії, додати томатне пюре та інші приправи, такі як сушений часник, перець, селерові та моркву. Всі інгредієнти перемішуємо та обсмажуємо протягом кількох хвилин, додаючи трохи соєвого соусу для аромату.

Після цього додаємо промиту та прокип’ячену пасту до соусу і додайте дрібненьку зелень для прикраси. Підливаємо трохи води і варимо протягом кількох хвилин, доки паста не стане м’якою і здобула бажаний смак.

Завдяки особливостям італійської кухні, соус до макаронів з томатної пасти має багатий смак та аромат. Він може бути гострим або ніжним, залежно від ваших уподобань. Також, ви можете додати до соусу різні інгредієнти, такі як курка або овочі, щоб змінити смак страви.

Італійська паста на вітчизняний лад

Італійська паста на вітчизняний лад

Для приготування смачного італійського соусу до макаронів можна використати вітчизняні складники і створити справжній український варіант. Основою соусу буде томатне пюре, яке можна замінити на свіжі томати, дрібно нарізані.

Час готування цього соусу займе лічені хвилини. Для початку обсмажуємо на олії сушений часник і цибулю, додаємо селерові корінці, моркву і перець. Протягом кількох хвилин продовжуємо обсмажувати овочі, щоб вони стали м’якими та набрали аромату.

Додаємо томатне пюре або нарізані томати, дрібними кубиками. Перемішуємо і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогні і варимо протягом 10-15 хвилин, поки соус не загустіє. Додаємо соєвого соусу для насиченості смаку.

Приправляємо соус за смаком: додаємо солі, перець, сушені прянощі. Продовжуємо варити соус ще кілька хвилин, щоб всі смаки добре просочили соус.

Приготований соус можна подавати до макаронів, прикрасивши свіжою зеленню і нарізаною куркою. Італійська паста на вітчизняний лад готова до подачі!

Приготування

Для приготування ароматного соусу до макаронів з томатної пасти потрібно провести кілька простих кроків.

1. Починаємо з підготовки інгредієнтів. Лушпиння цибулі та часнику очищаємо, а селерові корінчики чистимо і ріжемо на дрібні кубики. Моркву також очищаємо і натираємо на тертці.

2. У сковороді розігріваємо трохи олії та обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. Додаємо часник і селерові кубики, протягом декількох хвилин продовжуємо обсмажувати.

3. Додаємо томатне пюре та томати, які перед цим промили та розімили. Перемішуємо і продовжуємо готувати соус протягом кількох хвилин.

4. Додаємо сушений перець та італійські приправи для соусу. Заливаємо все дрібними порціями соєвого соусу, щоб додати смаку. Також можна використовувати інші приправи за вашим смаком.

5. Додаємо моркву і продовжуємо варити соус протягом 10-15 хвилин, доки овочі не стануть м’якими.

6. Підсмажуємо куряче філе на іншій сковороді з трохи олії до золотистого кольору. Додаємо до соусу до макаронів і перемішуємо.

7. Варимо макароні за інструкцією на упаковці до готовності.

8. Прикрашаємо готові макарони з соусом свіжою зеленню та нарізаним часником. Подаємо гарячими.

Пікантна паста на швидку руку

Пікантна паста на швидку руку

Для приготування пікантної пасти на швидку руку, вам знадобиться італійська паста, томатне пюре, цибуля, часник, морква, селерові стебла, курка, томати та різні приправи.

Спочатку очищаємо цибулю та часник, ріжемо їх дрібними кубиками. Промиваємо моркву та селерові стебла, нарізаємо їх натеркою. Великі томати можна відшкірити, проте, якщо вам це не подобається, можете залишити шкурку. Ріжемо томати кубиками.

На розігрітій олії обсмажуємо цибулю та часник доки вони не стануть золотистими. Додаємо моркву та селерові та продовжуємо смажити протягом лічених хвилин. Потім додаємо кусочки курки та сушений перець і обсмажуємо все разом протягом декількох хвилин.

Після того, як куриця стане золотистою, додаємо томатне пюре та томати. Перемішуємо та виливаємо деяку кількість води або підливу. Додаємо різні приправи, такі як сіль, перець та прянощі за смаком. Продовжуємо готувати соус протягом 15-20 хвилин, поки він стане густим та ароматним.

Паралельно з приготуванням соусу, варимо пасту в киплячій солоній воді спочатку відповідно до інструкції на упаковці. Потім викладаємо її на тарілки та поливаємо соусом. Пікантна паста готова! При подачі можна прикрасити зеленню або сиром.