Облдержадміністрація пообіцяла допомогти Лозовій з новими котельнями +vd

Директор комунального підприємства «Теплоенерго» Леонід Глоба 13 лютого на прийомі у Валентина Дулуба  просив допомогти з коштами на реконструкцію системи теплопостачання мікрорайонів. Підприємство планує відмовитись від старої великої котельні, яка розташована на території ЛКМЗ, а замість неї поставити кілька маленьких котелень всередині мікрорайонів. Щоб розпочати роботи, тепловикам потрібно 34 мільйони гривень.

Заступник губернатора відповів, що облдержадміністрація ці потреби Лозової вважає першочерговими і буде шукати на них кошти.  

Крім того Валентин Дулуб запропонував представникам міської влади та тепловикам подумати про можливість будівництва у Лозовій системи індивідуального опалення.

Замість тих же нових котелен, які пропонують встановити тепловики, він порадив побудувати ГРП, і під’єднати до них усіх бажаючих. Однак у цій схемі, за словами Валентина Дулуба, є одна обов’язкова умова: робити індивідуальне опалення не можна для однієї квартири, як мінімум потрібно до нього під’єднувати цілий під’їзд, а ще краще будинок, а бо навіть відразу кілька.Чим більше людей буде користуватися ГРП, тим менше доведеться їм платити за газ.

Інна Воробйова 

 

{youtube}RGm0TT6s9wg{/youtube}