У Лозівському професійному ліцеї пройшов конкурс на кращу вечірню зачіску +vd

Випускниці-перукарі змагалися у майстерності 20 лютого. Конкурс складався з 2 етапів: спочатку дівчата відповідали на запитання, а потім практикувалися одна на одній. Оцінювали учасниць їхні педагоги та досвідчені майстри. Зокрема перукар міжнародного класу харків’янка Тетяна Смирнова. Вона не лише судила, але й давала майстер-класи. Відзначала, що дівчатам вдалося, а над чим треба ще працювати.

Фахівець просила майбутніх перукарів не засмучуватися через її зауваження. Переконувала, що з досвідом їхні роботи ставатимуть акуратнішими. Головне мати смак: розуміти, яка зачіска пасуватиме клієнтці, і шукати нові ідеї. Ці критерії, на думку суддів, були краще дотримані в роботі Юлії Кущ. Вона посіла 1 місце. У подарунок дівчина отримала безкоштовний курс колористики від спонсорів – провідної косметичної компанії.

Харківські гості загалом високо оцінили рівень підготовки учениць ліцею. Відзначили невгамовність їхньої майстрині Антоніни Норожиленко. Жінка постійно вчиться сама і дівчат активно возить на різні майстер-класи.

 

Анна Скрипник

 

{youtube}QfO-SHEEGBQ{/youtube}