У Лозовій змагалися та сперечалися силовики +vd

Військові, пожежні та міліціянти з’ясовували, хто кращий у спорті. 21 лютого вони взяли участь у Лозівських комплексних змаганнях. Ті відбулися у дитячій юнацькій спортивній школі «Юність».
Першими були теніс та волейбол. Після кількарічної перерви участь у іграх взяли працівники лозівської міліції. Вони зізналися, що прийшли не самі, а з підмогою. До Лозівського міськвідділу додали Близнюківське відділення міліції. В останньому чимало спортсменів.
Попри допомогу селищних колег місцеві правоохоронці не увійшли в трійку лідерів з волейболу. На відміну від міліціянтів з Первомайського, гості вперше взяли участь у лозівських змаганнях. І одразу перемогли досвідчених волейболістів – пожежних. Серед первомайців, лозівчани візнали сильну гру Максима Віднічука. Він виявився легіонером.
Перед змаганнями учасники домовилися, що кожна команда може мати 2 гравців, які не працюють в організації. Довідок з місць роботи місцеві не питали, бо знають одне одного в обличчя. А от Первомайські гості, на думку лозівських правоохоронців, пішли на хитрість. У своїй команді мали більше, ніж треба «засланих козачків». З ними нібито і виграли у футбол. Через це розгорівся скандал. Лозівська міліція, яка у футболі стала другою, наполягала опротестувати результати первомайських колег. Гості на це не пішли. Образившись, вони поїхали додому.
Лідируючі результати первомайців з волейболу, футболу та тенісу анулювали. Без них з невеликим відривом призові місця ділили три команди: військові, пожежні та міліція. У четвертих учасників – залізничних пожежних, не було шансів стати призерами. Вони відмовилися від участі в останньому виді змагань – плаванні. Говорять, що вже сил не мали.
На цьогорічних комплексних змаганнях військові, окрім футболу, всюди стали першими. Тому перемогли і в загальнокомандному заліку. За ними міліціянти, у яких 1 місце з футболу. Третю сходинку посіли пожежні. На четвертій – їхні залізничні колеги.

Анна Скрипник

{youtube}uCSirmhr6MI{/youtube}