Алкоголь, ніж і жінка: у Близнюках сталося одразу два замахи на вбивство +vd

Алкогольні пристрасті у Близнюках. На Масляну у цьому селищі одразу дві жінки схопилися за ножі — обидві у сварках з чоловіками, обидві замахнулися на власних родичів.

17 березня близько 16 години з місцевої райлікарні надійшло повідомлення: до медиків привезли молодого чоловіка з ножовим пораненням. Як з’ясувалося, того дня він зайшов до своєї тітки. Утрьох — з її чоловіком — вони випивали на честь свята. Але згодом представники сильної статі почали сильно сваритися.

“Ця сварка плавно переросла у бійку, і коли тітка зрозуміла, що співмешканець не може дати відсіч її племіннику, вона схопила зі столу кухонного ножа і нанесла один удар у спину”, – розповідає Тетяна Носова, помічник начальника Лозівського міськвідділу міліції зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ.

Цей удар вийшов проникаючим. Медики прооперували постраждалого, і зараз, за інформацією міліції, він знаходиться у задовільному стані. Його ж тітку тепер судитимуть за завдання тяжких тілесних ушкоджень.

Але не так все однозначно з другим нападом. Цього ж вечора з Близнюківської райлікарні повідомили про іншого чоловіка з ножовими пораненнями. Він отримав їх після тривалого алкогольного святкування від власної дружини. Під час сварки вона вдарила чоловіка ножем 4 рази.

“У даному випадку було відкрито провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України — замах на вбивство. Але слідство триває, встановлюються всі обставини події, і остаточна кваліфікація буде визначена після усіх слідчих дій, які необхідні у кримінальному провадженні”, – повідомила Тетяна Носова.

Серед іншого слідство з’ясовує, чи не чоловік першим підняв на жінку руку. Зараз, поки він лікується, вона перебуває під домашнім арештом.

Валерія Гецко

 

{youtube}hCQ2sNYUnV8{/youtube}