У всеукраїнському конкурсі з благоустрою Лозова посіла 3 місце +vd

Лозова стала бронзовим призером всеукраїнського конкурсу з благоустрою, який проводить Міністерство регіонального розвитку України. На результати оцінювання Лозової вплинули, зокрема, освітлення алеї та новий дитячий майданчик у парку “Перемога”, нові дерева та клумби, відроджений дендропарк.

За своє призове місце Лозова розраховує отримати подарунок. Який саме, ще не відомо, говорить головний комунальник Лозової Сергій Костюк. Найвірогідніше, це буде комунальна техніка чи гроші.

«У минулому році міністр, щоправда, вже колишній, обіцяв, що будуть грошові чи матеріальні винагороди містам. Сподіваємося, що так воно і станеться», – сказав Сергій Костюк, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Лозівської міськради.

Перше місце у тій самій категорії, що і Лозова, посіли Комсомольськ на Полтавщині та багате портове місто Іллічівськ, зазначив Сергій Костюк. Друге місце отримали міста Ковель, Артемівськ та Коломия. Трете місце з Лозовою розділили міста Червоноград Львівської області та Первомайськ на Миколаївщині.

Минулоріч у цьому конкурсі Лозова посіла 2 місце. Як говорить головний комунальник, тоді грошей на благоустрій з місцевого та державного бюджетів виділяли більше.

Анна Красноперова

 

{youtube}TccFy0K0PAc{/youtube}