Єдиний у Лозовій спорткоментатор Володимир Мельников відзначив своє свято +vd

Перший та єдиний у Лозовій спорткоментатор Володимир Мельников 2 липня відзначив своє свято. 19 років Володимир Мельников розповідає вболівальникам про спортивні події нашого краю. Його програма «Спорт» на телеканалі «Сігма» має великі рейтинги, однак сам автор не вважає себе професійним журналістом, бо не має профільної освіти.

Натомість у нього є освіта вчителя фізвиховання та великий досвід тренерської роботи, що і допомагає Володимиру Івановичу у його теперішній роботі спортивним коментатором. Адже, щоб розповідати про спорт, потрібно в ньому дуже гарно розбиратися.
Володимир Мельников — універсальний професіонал. Він сам знімає відео, сам пише тексти і сам веде програму. Зізнається, що із усіх етапів роботи найскладніша – зйомка. По-перше, спортивні змагання проходять зазвичай не одну годину, по-друге, вони проводяться у різних містах та селах нашого краю, а, по-третє, щоб знімати спортивні ігри, потрібно мати спеціальні навички. Адже на спортивному майданчику все відбувається дуже швидко. І тут дуже важливо не проґавити найгостріші моменти, особливо голи.
Інна Воробйова

 

{youtube}M4qpU7pZ8Cw{/youtube}