У Лозовій дві шахрайки назвалися соцпрацівницями і обікрали бабусю +vd

Дві шахрайки обдурили 80-річну лозівчанку, але злодійок затримали по гарячих слідах, повідомляють у Лозівському міськвідділі міліції.

Молоді чорняві жіночки під виглядом соцпрацівниць прийшли до старенької авилівчанки і повідомили, що їй збільшили пенсію. Гроші вони начебто принесли із собою. Щоправда, у великих купюрах, і треба дати здачу. Так зловмисниці дізналися, де бабуся ховає свій гаманець.

“Бабуся, звісно, зраділа, пішла в хату брати цю здачу. Одна з жінок прослідкувала за нею, звідки вона бере цю здачу, потім нагадала бабусі, що необхідно ще паспорт. Коли бабуся виходить з кімнати за паспортом, жінка-соцпрацівниця так звана забирає цей гаманець і зникає з місця події”, — розповіла Тетяна Носова, помічник начальника Лозівського міськвідділу міліції.

Бабуся зателефонувала до міліції, і на місце виїхала слідчо-оперативна група. Цього разу добре спрацював авилівській підвідділ дільничних інспекторів, зазначила Тетяна Носова: дільничні почали прочісувати сусідні вулиці і на одній з них виявили підозрюваних — з гаманцем і вкраденими 700 гривень.

Міліція вкотре нагадує: завжди перевіряйте документи у людей, які стукають у двері і називаються будь-якими службами. Тим більше, якщо вони пропонують вам щось зробити з грошима чи просяться зайти до квартири. Дуже часто такі незнайомці виявляються злочинцями.

Валерія Гецко

 

{youtube}fOPjV07a208{/youtube}