Лозівчани відносно спокійно сприйняли подорожчання проїзду в маршрутках +vd

З 12 серпня лозівчани платять за проїзд у всіх напрямках на 50 копійок більше.  Це людей не радує, однак і надто не обурює.

 

Вартість проїзду на основному маршруті «4 мікрорайон – ринок» піднялась з 2 до 2,5 грн. Пасажири, переважно, не задоволені цим здорожчанням, утім критичним його не вважають. А водії нинішнє підняття тарифів називають мирним: люди не сваряться. Просто інколи забувають про подорожчання, кажуть маршрутники.

Водії та пасажири нарікають тільки на незручності з копійками: дріб’язок губиться і решту давати складно. Хоча люди бідкаються менше: побоюються, аби перевізник не вирішив цю складність, піднявши тариф до 3 гривень.

А не завадило б, говорять водії. Вони переконані, що зайві 50 копійок покриють виключно подорожчання пального, а на запчастини знову не вистачатиме.

Життя нового тарифу, на думку водіїв, продовжить дві речі: відремонтовані дороги та виховані пасажири. Тоді менше запчастини ламатимуться і салони цілішими будуть.

Останній раз вартість проїзду у Лозовій зростала два з половиною роки тому. За цей час, говорить перевізник Олексій Криворучко, газ подорожчав наполовину, а деякі запчастини – удвічі.

Анна Скрипник

 

 

 

{youtube}zbqKDgx4TWM{/youtube}