На ЛКМЗ всьоме визначили кращі “Золоті руки” +vd

На ЛКМЗ пройшов внутрішньозаводський етап конкурсу «Золоті руки УПЕК». 5 вересня працівники ковальсько-механічного змагалися у 4 основних на виробництві професіях — токаря, фрезерувальника, шліфувальника, слюсаря-інструментальника — та у додатковій спеціальності – зварювальника.

Молоді пліч-о-пліч зі старшими

Цього року заводський конкурс мав новий формат – молоді спеціалісти змагалися разом з досвідченішими колегами, а не у різні дні, як раніше. За словами спостерігачів, конкурсні завдання були не складними та однаковими для молодих і старших.

Учасники, переконують, деталей не боялися, більше переймалися за своє хвилювання, яке могло вплинути на результат.

Задля чесного суддівства імена учасників закодували під номерами. Лише після визначення переможця секретар конкурсної комісії Андрій Ізотов відкривав його ім’я.

Відкритий етап проведуть у Харкові

Лозівчани не раз виборювали перемогу у своїх колег з інших заводів індустріальної групи УПЕК у відкритих етапах конкурсу «Золоті руки». Минулого року вони знову стали кращими і мали б приймати відкритий чемпіонат у себе вдома, однак змагатимуться за чужими верстатами.

Так буде зручніше для інших конкурсантів. Їх більшість, і вони у Харкові, пояснює заступник технічного директора ЛКМЗ Олексій Гайваронський.

Збірна ЛКМЗ

Вже наприкінці вересня наші кращі токарі, фрезерувальники, шліфувальники та слюсарі знову братимуть участь у відкритому етапі «Золотих рук УПЕК». Переможцями на ЛКМЗ цього року стали серед старших – Сергій Мельник, Валентин Гриценко, Микола Шалюта та Євген Вишняков, а серед молоді – Олександр Борищак та Ігор Запорожець.

Усі вони отримають по 500 гривень премії до Дня Машинобудівника. А, може, й більше, якщо будуть переможцями ще й у Харкові. Там представлятимуть основні спеціальності.

Для кращого ж зварювальника ЛКМЗ Юрія Большака «Золоті руки» закінчились на внутрішньозаводському етапі.

Анна Скрипник

 

 

{youtube}rg-PPjyZWLk{/youtube}