Лозівчани потроху зацікавлюються новою автостоянкою +vd

Ця парковка знаходиться на місці колишнього авторинку. Вона комунальна. Стоянкою займається підприємство «Еко-Сан».
Тут зробили розмітку, встановили інформаційну дошку, позначили територію і поставили паркувальника. Плату за стоянку він підтверджує чеками, а також слідкує за цілісністю авт.

Невеличкий, але прогрес

Нова стоянка працює тиждень. Вона відкрилася 18 вересня. Зранку у будень тут небагато машин, але до вечора набирається приблизно три десятки, у вихідні – до 80 авт, говорить паркувальник.
Екосанівці таку кількість клієнтів називають невеличким, утім прогресом – в перший день тут було лише 6 автівок. Водії, які вже кілька разів паркувалися на комунальній стоянці, до місця та обслуговування претензій не мають.

Інші автолюбителі економлять

Однак частина водіїв продовжує залишати машини на дорозі по Карла Маркса. Автовласники скаржаться на дорожнечу комунальної парковки. Зупинитися там на годину коштує 3 грн.
У свою чергу автолюбителі, яких обурюють затори дорогою від лінійної міліції до державного нотаріуса, говорять: просто за неофіційну парковку у нас карають рідко, інакше дорого було б кидати автівки у недозволених місцях.

Замало благоустрою

Єдине, у чому одностайні усі водії, – муніципальній парковці потрібна нормальна огорожа. Замість неї територію стоянки поки що позначають старі шпали.
Начальник «Еко-Сану» Володимир Селезньов пояснив: благоустрій муніципальної парковки залежатиме від кількості клієнтів. За словами керівника, огорожа для стоянки коштує 60 тисяч гривень, а денний прибуток від майданчику поки що не перевищив 300 гривень.
Анна Скрипник

 

 

{youtube}amrihMkXYXo{/youtube}