Дівчина, яку на Лозівщині збив скутер, загинула +vd

Дівчина потрапила під колеса скутера 4 жовтня у селищі Орілька. За інформацією працівників Лозівського відділення ДАІ, тоді йшов мокрий сніг і була погана видимість.

Водій скутера о дванадцятій ночі їхав з другом центральною вулицею села – Жовтневою, дівчина у цей час йшла узбіччям попереду них, повідомляють державтоінспектори. Вони припускають, що хлопець не помітив пішохода і саме тому допустив наїзд. Постраждалу та водія одразу забрали до реанімації Лозівської Центральної райлікарні.

За словами інспектора з дізнання Лозівського відділення ДАІ Олександра Шарапа, найменше постраждав пасажир: у нього були легкі забиття. Дівчина після кількох днів у лікарні померла. Державтоінспекцію про це повідомили медики ввечері 9 жовтня. Водій, повідомляють правоохоронці, знаходиться у комі.

Наскільки швидко у ДАІ зможуть назвати остаточну причину аварії, зараз залежить від здоров’я скутериста. У всіх учасників взяли кров, аби перевірити, чи були молоді люди тверезими в момент дорожньо-транспортної пригоди. Результати проб будуть готові за кілька тижнів, говорять у Державтоінспекції.
Анна Скрипник

 

 

{youtube}RyQKfM_NfyM{/youtube}