ЛУКіМівський ансамбль «Сузір’я» вразив професійне журі з області +vd

Народний ансамбль пісні і танцю «Сузір’я» Лозівського училища культури і мистецтв отримує визнання на обласних конкурсах та міжнародних фестивалях.

Цьогоріч ансамблю «Сузіря» виповнюється чотири роки. У грудні, 2012 року творчий колектив отримав звання народного.

Своє високе звання співаки і танцюристи невпинно продовжують виправдовувати, переконує директор ЛУКіМа та творчий наставник ансамблю Василь Чурилов. У вересні цього року ансамбль вдруге представляв Харківщину у міжнародному фестивалі слов’янської культури «Хотмижська осінь». Він проходив у Бєлгородській області в Росії. У фестивалі взяли участь 33 творчі колективи України, Білорусії, Росії та Боснії і Герцеговини. Наші артисти отримали на  конкурсі подарунки, диплом «За збереження культурних традицій слов’янських народів» та визнання не лише глядачів, а і членів професійного журі.

Затребуваними для публіки танцівники та співаки ансамблю стали і в Лозовій. Колектив  відзначили на  оглядовому концерті «Слобожанські передзвони», який пройшов 19 жовтня на сцені міського Палацу культури.«Сузір’я» запрошують виступити у Харкові з концертною програмою, яку колектив ЛУКіМа представив на конкурсі. А робота режисера концерту Лариси Шапко буде представлена як одна з найкращих в області і претендуватиме на перше місце, зазначив Василь Чурилов

Олена Коваленко

 

{youtube}splRtMnguB0{/youtube}