Колишній головний рятувальник Лозівщини очолить КП “Слобожанський мисливець-5”

Володимир Тертишний стане керівником комунального підприємства “Слобожанський мисливець-5”, повідомив мер Лозової Сергій Степанов.

На сесії Лозівської міськради 25 жовтня колишнього начальника Лозівського райуправління МНС Володимира Тертишного урочисто проводили на пенсію. Свою посаду він залишив у вересні за вислугою років, маючи стаж у 31 рік.

Але одразу міський голова Сергій Степанов попередив, що сумувати за Володимиром Тертишним лозівчанам не доведеться, бо той очолить нове комунальне підприємство “Слобожанський мисливець-5”.

На новій посаді завзятому мисливцю Володимиру Тертишному доведеться стежити за порядком у мисливських угіддях 4 районів — Лозівського, Близнюківського, Барвінківського та Сахновщинського. Підприємство “Слобожанський мисливець-5” буде відповідати за те, щоб звіра у лісах більшало, а браконьєрів — меншало.

Харківська обласна рада на сесії 24 жовтня створила одразу 5 комунальних підприємств “Слобожанський мисливець”. Вони переберуть на себе функції Українського товариства мисливців та рибалок стосовно нагляду за угіддями, повідомляє офіційний сайт Харківської обради.

Валерія Гецко

 

Чекайте на відео.