Створення смачних страв з канеллоні: ідеї та рецепти

Готуємо страви з каннеллоні

Каннеллоні – це відома італійська паста у вигляді трубочок, яку можна приготувати з різними начинками. Це просто неймовірна страва, яка нікого не залишить байдужим!

Щоб приготувати каннеллоні, потрібно знайти маленьку форму для запікання. Одна форма зазвичай вистачає на весь фарш. А для начинки потрібно приготувати фарш, склад якого можна варіювати. Зазвичай використовують фарш з м’яса, грибів або овочів.

Щоб приготувати фарш, треба обсмажити цибулю та часник на олії, а потім додати до них м’ясо або гриби. Все треба обсмажити, поки фарш не стане золотистим. Додайте до фаршу різні спеції, які підкреслять смак страви.

Щоб заповнити каннеллоні, потрібно спочатку відварити пасту в киплячій воді. Потім треба злити воду, охолодити пасту і набити її фаршем. При вкладанні фаршу в трубочки варто враховувати, що паста розбухає під час приготування, тому не треба перекладати її зверху до країв форми.

Каннеллоні готується у духовці при температурі 180 градусів Цельсія протягом 25-30 хвилин. Для приготування соусу можна посипати каннеллоні тертим сиром або залити його кетчупом або томатним соусом. Також до страви можна додати гриби, креветки або шпинат. Запекти каннеллоні до золотисто-коричневого кольору.

Як можна приготувати каннеллоні самому

Як можна приготувати каннеллоні самому

Каннеллоні – це страва італійської кухні, яка готується за допомогою маленьких трубочок з тіста, які заповнюються різними начинками. Щоб приготувати цей смачний рецепт самому, потрібно кілька інгредієнтів та трохи часу.

Спочатку підготовимо начинку для каннеллоні. Для цього можна взяти фарш з м’яса, риби або грибами. Склад начинки можна змінювати за власним смаком. Просто тушкуємо фарш з додаванням цибулі, часнику та інших спецій.

Після цього готуємо тісто для каннеллоні. Розміщуємо одну ложку фаршу на кожний шматочок тіста і скручуємо його в форму трубочки. Покладіть готові трубочки в форму, змащену оливковою олією.

Далі приготуємо соус для каннеллоні. Для цього обсмажимо на розігрітій сковороді цибулю та часник, додамо розмельчені помідори і кетчуп. Доведіть соус до кипіння, додайте сіль та перець за смаком.

Залийте каннеллоні соусом та посипте твердим сиром. Запекти в духовці при температурі 180 градусів протягом 20-30 хвилин, поки сир не стане золотистим і хрустким.

Підсмажте гриби на сковороді з олією, додайте спеції за смаком і протушкуйте їх протягом п’яти хвилин.

Підготуйте соус зі шпинату: підсмажте цибулину і зубчики часнику на маслі, додайте нарізаний шпинат. Готуйте протягом 3-5 хвилин, поки шпинат не стане м’яким. Потім заберіть змішану масу в блендер і притертіть до однорідного стану.

Беремо каннеллоні і начинку. Для цього беремо форму, заливаємо воду та варимо трубочки протягом п’ятнадцяти хвилин. Вода повинна кипіти, а потім дати каннеллоні підсохнути на декілька хвилин.

Готуємо за основою фаршем і обсипаємо каннеллоні зверху. Єдиний обов’язковий інгредієнт – це фарш і оливкова олія. Можна додавати інші інгредієнти за смаком: креветки, гриби, помідори і т.д.

Цей спосіб приготування каннеллоні є простим і смачним. Спробуйте його приготувати самостійно та насолоджуйтесь смаком цих страв.

Які соуси подаються до каннеллоні

Які соуси подаються до каннеллоні

Каннеллоні – це відома італійська страва, яка готується з трубочками з борошна, які заповнюються різними начинками. Найпопулярнішими соусами, які подаються до каннеллоні, є соуси з помідорами та білі соуси.

Соус з помідорами можна приготувати з свіжих або консервованих помідорів. Потрібно обсмажити на олії цибулю та часник, додати порізані помідори, спеції і готувати на помірному вогні протягом кількох хвилин. Додайте нарізані гриби та варіть суміш ще 10-15 хвилин. Готовий соус збити блендером до однорідної консистенції і підсмажити на маслі.

Білі соуси можна готувати з різними начинками, наприклад, з фаршем, грибами або креветками. Для приготування соусу з фаршем треба обсмажити цибулю та часник на олії, потім додати фарш і тушкувати до готовності. Потім треба додати муку та молоко, посолити, поперчити і готувати соус, постійно помішуючи, до загустіння.

Соус з грибами готується за аналогічним принципом. Треба обсмажити цибулю та часник, додати нарізані гриби, спеції, смажити до готовності, а потім додати борошно та молоко, посолити, поперчити і готувати соус до стану густої кремової консистенції.

Соуси можна подавати окремо, або підсипати каннеллоні соусом перед запіканням. Також можна приготувати кілька соусів і сервірувати їх окремо, щоб гості могли вибрати свій улюблений варіант.

Томатний соус

Томатний соус

Томатний соус – це важлива складова багатьох італійських страв, включаючи пасту та каннеллоні. Щоб приготувати смачний томатний соус, нам знадобиться декілька інгредієнтів.

Соус можна приготувати за допомогою свіжих помідорів або з використанням кетчупу. Зараз розповім про другий варіант. Потрібно взяти півкіло кетчупу, одну склянку води та декілька зубчиків часнику. Часник потрібно дрібно подрібнити та підсмажити на оливковій олії. Потім додаємо кетчуп, воду та спеції за смаком (сіль, перець, інші трави).

Змішуємо все разом і варимо на середньому вогні протягом 10-15 хвилин, доки соус не загустіє. Після цього видаляємо часник з соусу. Томатний соус готовий!

Соус Бешамель

Соус Бешамель – це класичний французький соус, який використовується в багатьох стравах, зокрема в готуванні страв з каннеллоні. Для його приготування нам знадобиться кілька інгредієнтів: масло, борошно, молоко, сіль та перець.

Спочатку розтоплюємо оливкову олію в каструлі і додаємо декілька столових ложок борошна. Постійно помішуючи, обсмажуємо борошно до золотистого кольору. Далі поступово додаємо молоко, продовжуючи помішувати, щоб уникнути утворення комочків. Соус треба варити на помірному вогні, доки він не загусне. Підсолюємо та перчимо його за смаком, додаємо декілька зубчиків часнику та невелику кількість подрібненої цибулі.

Соус Бешамель готується просто і досить швидко. Він має ніжну текстуру та неповторний смак, який чудово поєднується з грибами, креветками, курицею або шпинатом. Використовуйте його як основу для соусу для вашої улюбленої страви з каннеллоні або подавайте окремо як додаток до м’яса або риби.

Рецепти фаршированих каннеллоні

Одним з найпопулярніших варіантів приготування фаршированих каннеллоні є рецепт з шпинатом і грибами. Для цього нам знадобиться кілька каннеллоні, 200 г шпинату, 200 г грибів, одна цибуля, два зубчики часнику, сіль, перець, олія для обсмажування і соус.

Спочатку ми миємо шпинат і обсмажуємо його на олії разом з трубочками каннеллоні. Потім ми намелюємо гриби і цибулю, добавляємо розмелений часник, сіль, перець і знову все обсмажуємо. Тим часом ми готуємо соус: варимо воду з додаванням борошна, цибулини, часнику, помідорів, спецій і смажимо цей соус на олії.

Після цього ми заповнюємо трубочки каннеллоні нашим фаршем і клаємо їх в підготовлену форму. Потім зверху заливаємо їх готовим соусом і посипаємо сиром. Запікаємо у духовці при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин.

Іншим варіантом фаршированих каннеллоні є рецепт з креветками. Для цього нам знадобиться кілька каннеллоні, 300 г креветок, два зубчики часнику, олія для обсмажування, сіль, перець і соус.

Спочатку ми підсмажуємо креветки на олії разом з розмеленим часником. Потім ми готуємо соус: варимо воду з додаванням кетчупу, олівкової олії і спецій. Креветки перекладаємо в форму, заповнюємо трубочки каннеллоні і зверху заливаємо їх готовим соусом.

Форму з каннелоні накриваємо фольгою і запікаємо в духовці при температурі 200 градусів протягом 20 хвилин. Потім знімаємо фольгу і запікаємо ще п’ять хвилин, щоб каннелоні золотисто підрум’янилися. При подачі на стіл посипаємо їх свіжими травами та сиром.

Каннеллоні фаршировані грибами і сиром

Для приготування цієї смачної страви з каннеллоні вам знадобиться півкіло свіжих грибів, маленька цибулина, кілька зубчиків часнику, олія для обсмажування грибів, сир, спеції та соус.

Спочатку готуємо фарш. Для цього складаємо гриби й цибулю, попередньо подрібнені, на сковороді з розігрітою олією та протушковуємо протягом п’яти хвилин. Додаємо пресований часник, сіль, перець та інші спеції за смаком. Все це перемішуємо і готуємо декілька хвилин під кришкою.

У другу склянку формуки розподіляємо приготований фарш, змішаний з тістом, і додаємо нарізаний шпинат. Зверху заливаємо соусом, приготовленим на основі кетчупу, томатного соусу та спецій. Після цього запекаємо в духовці при температурі 180 градусів протягом 15-20 хвилин.

Під час готування каннеллоні можна приготувати соус з цибулі. Для цього треба змішати приготовану цибулю з оливковою олією, дати їй постояти протягом кількох хвилин. Такий соус підійде до каннеллоні і додасть їй незвичний смак.

Каннеллоні з курячим фаршем

Каннеллоні – це трубочки з пасти, які можна наповнити різними начинками. Сьогодні ми готуємо каннеллоні з курячим фаршем.

Для приготування цієї страви нам знадобиться кілька інгредієнтів: курячий фарш, цибуля, часник, гриби, шпинат, креветки, паста каннеллоні, кетчуп, помідори, борошно, олія, перець, сіль і інші спеції.

Спочатку ми подрібнимо цибулю, часник і гриби, а потім підсмажимо їх на олії. Додаємо курячий фарш і тушкуємо його до готовності. Потім додаємо шпинат, креветки і інші інгредієнти, солимо і перцюємо за смаком.

Далі ми приготуємо соус. Для цього зрізаємо помідори на кубики і обсмажуємо їх з цибулею і часником. Додаємо кетчуп, борошно і воду, варимо до густоти соусу. Після цього знімаємо з огню і додаємо спеції.

Тепер ми заповнюємо трубочки каннеллоні отриманим фаршем і складаємо їх в форму. Зверху заливаємо соусом і посипаємо сиром. Подушкуємо духовку на 180 градусів і запікаємо каннеллоні приблизно п’ятнадцять хвилин.

Каннеллоні з курячим фаршем готується просто і швидко. Ця страва буде ідеальною вечерею для всієї родини. Спробуйте приготувати її самі і насолоджуйтесь неповторним смаком!

Рецепт каннеллоні зі шпинатом і курочкою

Рецепт каннеллоні зі шпинатом і курочкою

Для приготування каннелоні зі шпинатом і курочкою нам знадобиться кілька інгредієнтів. Спочатку приготуємо фарш з курячого філе. Відваримо куряче філе, зняти шкірку, а потім подрібнити його на невеликі шматочки.

Для соусу з шпинату нам знадобиться склянка олії. Відваримо шпинат і подрібнимо його на маленькі шматочки. Збережемо олію, в якій варили шпинат. На олії, в якій варили шпинат, обсмажимо невелику цибулину і додамо до неї шпинат. Добре все перемішаємо і часником. Додамо курячий фарш і протушкуємо на маленькому вогні протягом п’яти хвилин.

Для підготовки шпинатного соусу потрібно використовувати кілька інгредієнтів: склянка олії, два зубчики часнику і одна цибулина. Для соусу потрібно варити шпинат на воді. Коли він готується, протушкуємо цибулю з часником на олії. Додаємо варений шпинат і все разом варимо протягом декількох хвилин. Змішуємо соус з фаршем і надаємо йому пікантний смак за допомогою спецій.

Для приготування начинки для каннеллоні з куркою і шпинатом знадобиться олія, цибуля, часник, шпинат, куряче філе, спеції. Олію розігріваємо на сковороді і додаємо нарізану цибулю, часник і шпинат. Потім додаємо нарізане куряче філе і все разом тушкуємо протягом декількох хвилин. За смаком додаємо спеції та інші приправи.

Начинку для каннеллоні з куркою і шпинатом готуємо просто і швидко. На сковороді розігріваємо олію і додаємо дрібно нарізану цибулю і часник. Потім додаємо нарізаний шпинат і тушкуємо все разом протягом кількох хвилин. Додаємо куряче філе і протушковуємо на маленькому вогні протягом декількох хвилин.

Каннеллоні з сиром і шинкою

Для приготування каннеллоні з сиром і шинкою нам знадобиться кілька інгредієнтів: каннеллоні – паста у формі трубочок, шпинат, сир, шинка, цибуля, часник, гриби, спеції, помідори, олія.

Спочатку треба приготувати фарш: натерти сир на тертці, додати порізану шинку, посипати спеціями і за смаком додати часник. Все перемішати.

Далі, готуємо соус для запікання. Обсмажуємо на олії цибулю, додаємо гриби, потім додаємо помідори, посипаємо спеціями і тушкуємо від 5 до 10 хвилин.

Потім варимо каннеллоні за інструкцією на упаковці, але трошки менше часу, щоб вони були напівготові.

Запекти каннеллоні: кожну трубочку наповнити фаршем і скласти в форму, попередньо змащену олією. Зверху покрити соусом з грибами і посипати тертим сиром.

Випікати в духовці при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин.

Подаємо готові каннеллоні з сиром і шинкою гарячими. Прикрасити страву можна свіжим шпинатом або петрушкою.

Каннеллоні з морепродуктів

Каннеллоні з морепродуктів – це смачна та незвичайна страва, яка готується з використанням різних морепродуктів. Для приготування цього страви нам знадобиться каннеллоні – трубочки з пасти, а також морепродукти, спеції та соуси.

Почнемо з приготування фаршу з морепродуктів. Для цього ми можемо використовувати креветки, гриби або інші морепродукти за бажанням. Спеції, такі як перець, часник, цибуля, також необхідні для підсмаження фаршу. Ми обсмажимо цибулю та часник на олії до золотистого кольору, додамо морепродукти та спеції, і тушкуватимемо їх протягом п’яти хвилин.

Після приготування фаршу ми можемо заповнити каннеллоні цим фаршем. Щоб заповнити каннеллоні, ми наповнюємо їх фаршем з одного кінця до іншого. Для зручності, можна використовувати маленьку ложку або кондитерський мішок.

Потім ми можемо підготувати соус для каннеллоні. Для цього змішаємо кетчуп з водою, додамо спеції та зубчики часнику. Соус потрібно проварити протягом декількох хвилин, щоб всі інгредієнти добре змішалися.

Форму для запікання слід змастити оливковою олією. На дно форми кладемо кілька ложок соусу, потім розміщуємо каннеллоні в один шар. Зверху посипаємо трубочки помідорами, грибами або іншими інгредієнтами за бажанням.

Запікаємо каннеллоні в духовці при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин. При подачі страви можна посипати ще соусом та подрібнити свіжу цибулю або шпинат.

Каннеллоні з морепродуктів готується просто та швидко. Це смачна та оригінальна страва, яку можна приготувати на будь-яке свято або для сімейного обіду. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь неповторним смаком каннеллоні з морепродуктами!

Каннеллоні з м’ясним фаршем

Каннеллоні – це вид пасти, який ми можемо приготувати з різними начинками. Одна з найпопулярніших варіацій – це каннеллоні з м’ясним фаршем. Для цієї страви нам знадобиться каннеллоні, м’ясний фарш, соус та приправи.

Спочатку приготуємо м’ясний фарш. Для цього потрібно зняти шкурку з кількох цибулин, почистити кілька зубчиків часнику та маленьку морквину. Всі інгредієнти подрібнити і підсмажити на олії до золотистого кольору. Додати фарш і тушкувати разом з овочами до готовності. Після цього додати кетчуп, соус, солі та спеції за смаком. Готуємо, поки фарш стане м’яким і смачним.

Тим часом варимо пасту. Потрібно взяти півкіло каннеллоні і варити в киплячій воді протягом п’яти хвилин. Потім зняти з вогню і промити холодною водою. Готові каннеллоні вистелити на дошку.

Потім беремо форму для запікання, змащуємо її олією і кладемо на дно каннеллоні. Зверху посипаємо столовою ложкою тонко нарізаних грибів, креветок та помідорів. Заливаємо це м’ясним фаршем та посипаємо зверху тертим сиром.

Запікаємо в духовці протягом 30-40 хвилин при температурі 180 градусів. Якщо запікання зверху починає золотіти, можна прикрити його фольгою, щоб воно не згоріло. Готову страву можна прикрасити зеленню та подавати на стіл.

Каннеллоні з грибами і фаршем

Каннеллоні з грибами і фаршем

Каннеллоні з грибами і фаршем – це смачна страва, яку можна приготувати вдома. Для цього нам знадобиться каннеллоні – трубочки з паста, гриби, фарш і інші інгредієнти.

Спочатку ми приготуємо начинку для наших каннеллоні. Велику маленьку цибулю ми подрібнимо, а потім обсмажимо її на оливковій олії разом з декількома зубчиками часнику. Додаємо гриби до цибулі і тушкуємо все разом протягом 5-ти хвилин.

Потім ми додаємо фарш до грибів і продовжуємо тушкувати все разом протягом ще п’яти хвилин. Додамо сіль, перець і інші спеції за смаком.

Тим часом ми готуємо пасту для наших каннеллоні. Велику каструлю наповнюємо водою і варимо пасту до готовності. Зняти її з вогню і процідити.

Тепер ми беремо каннеллоні і начиняємо їх фаршем з грибами. Ми викладаємо каннеллоні в форму, посипаємо зверху кетчупом або томатним соусом і запекаємо в духовці при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.

Коли каннеллоні готується, ми можемо приготувати соус. Для цього треба подрібнити необхідні овочі, такі як цибулю, гриби, помідори і шпинат. Тоді ми підсмажимо цибулю і часник на оливковій олії, додаємо гриби і тушкуємо все разом. Потім додаємо подрібнені помідори і шпинат. Готуємо соус протягом 15-ти хвилин.

Коли каннеллоні готові, ми виймаємо їх з духовки і подаємо на стіл. Можна посипати їх тертим сиром або зверху покласти соус. Смачного!