Прийом народного депутата Анатолія Гіршфельда: лозівчани просять допомоги на лікування

Народний депутат Анатолій Гіршфельд приймав лозівчан 30 жовтня, під час свого візиту до Лозової.  На зустрічі з обранцем городяни озвучили близько 10 особистих та колективних звернень.

Найчастіше люди просили у народного обранця допомоги на лікування і усім він обіцяв її надати. За словами Анатолія Гіршфельда, медичні проблеми він вирішує у 9 з 10 випадків. Цьому сприяє тісна співпраця депутата із заступником губернатора Харківщини Ігорем Шурмою, який клопоче перед обласними медиками, та благодійний фонд «Патріоти», який заснував Анатолій Гіршфельд.

На зустрічі з лозівчанами народний депутат також гарантував підтримку міським громадським організаціям. «Жемчужинкам», які опікуються дітьми-інвалідами, він пообіцяв енергозберігаючі вікна у їхнє нове приміщення, а афганцям — гроші на святкування 25-ї річниці виведення військ із Афганістану.

Єдине, що зауважив Анатолій Гіршфельд, на відзначення такої дати має бути державна підтримка. Від себе він хотів би більше допомогти сім’ям афганців. Керівники фонду «Патріоти» попросили у представників громадської організації контакти родин, які опинилися у скруті.

Анна Скрипник