Народний депутат Анатолій Гіршфельд у Лозовій відзвітував про рік своєї роботи +vd

17 законопроектів і поправок та 54 депутатські запити — таким є документальний результат роботи народного депутата від Партії регіонів Анатолія Гіршфельда за рік, візвітував він у Лозівській райдержадміністрації.

Більшість законопроектів, за словами народного депутата, мають полегшити ведення бізнесу в Україні, ще кілька піднімають питання соцзахисту. Запити переважно стосувалися ситуації з бюджетом, газифікації та лікування дітей.

З початку року до народного депутата на прийомах звернулися понад 2700 жителів округу. 90% з них отримали реальну допомогу, зазначив Анатолій Гіршфельд.

Підтримувати мешканців Лозівщини продовжує і благодійний фонд “Патріоти”, заснований Анатолієм Гіршфельдом. Цього року на заклади медицини, освіти, культури і на цільову допомогу людям у Лозівському районі фонд спрямував майже 160 тисяч гривень, а у місті Лозова — понад 250 тисяч гривень.

У період передвиборчої кампанії тоді ще кандидат у нардепи отримав 65 наказів від виборців. На сьогодні вдалося виконати половину з них, усі інші знаходяться у стадії вирішення, говорить Анатолій Гіршфельд.

Депутатський мандат Анатолій Гіршфельд отримав у 2012 році в результати перемоги на виборах до Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі №179. За нього проголосували приблизно 45% людей, що взяли участь у голосуванні.

Валерія Гецко

 

{youtube}HVEG0xOmmuA{/youtube}