Правоохоронців Лозівщини та Близнюківщини привітали з Днем міліції

20 грудня у приміщенні мерії для стражів закону влаштували святковий концерт.

Зі сцени сесійної зали міської ради з професійним святом міліціянтів привітали місцеві очільники.

– Для мене велика честь висловити слова подяки за вашу роботу, за вашу службу, за ваше ставлення до справи, за ваші дні і ночі, які ви присвятили охороні правопорядку, – говорить голова Лозівської районної ради Ігор Нестєров.

– Недаремно говорять, що ваша служба «и опасна, и трудна». Це бачить наше населення, влада, ми оцінюємо вашу роботу. У нашому районі наша міліція на найвищому рівні, – додає голова Близнюківської райдержадміністрації Лідія Шулець.

Цьогорічний День міліції – символічний для Лозової, зазначив мер міста Сергій Степанов. У місцевих правоохоронців з’явився новий очільник – полковник Юрій Кобченко. Лозівський голова привітав нового начальника з подвійним святом та побажав місцевій міліції робити все, аби мешканцям жилося спокійно.

Після привітання самоврядці вручили кращим міліціянтам грамоти та подяки від Харьківської облради, Лозівської міської ради та Лозівської райдержадміністрації. Серед нагороджених – начальник Лозівського відділення ДАІ Сергій Нікітін. В органах правопорядку головний автоінспектор міста працює 19 років. Говорить, що робота для нього – це сенс життя.

Вітати працівників міліції продовжили артисти міського Палацу культури. Співаки подякували стражам закону за спокій у рідному місті та подарували свої найкращі пісні.

Олена Коваленко

Чекайте на відео